Kaytaş evden eve taşımacılık

Kaytaş evden eve taşımacılık
29 Mart 2017 12:56

Kaytaş Evden Eve Nakliyat, Kayseri’nin en iyi firmaları arasındadır. Firmamız taşımacılık sektöründe uzun yıllardır hizmet vermektedir.

 

 

 

 

Kurulduğu günden bu yana daima müşteri memnuniyetini ön planda tutarak siz değerli müşterilerine en kaliteli en iyi hizmeti verebilmek için kendi ile yarışmaktadır. Siz de elit bir hizmet farkını bizimle yaşamak isterseniz experlerimiz aracılığı ile iletişime geçebiliriz. Kayseri’de kiralık Asansör hizmeti de veren Kaytaş nakliyat size yönelik çözümler sunmaktadır..

 
Kayseri Evden Eve Nakliyat firmamızda diğer nakliyat firmalarının aksine kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunulmaktadır. Her müşterimizin eşyasını özel ambalajlar ile paketleyip isteklerine göre asansörlü veya asansörsüz taşımasını yapıyoruz. Siz de kaliteli bir Kayseri evden eve taşımacılık işi yaptırmak isterseniz bizi arayabilirsiniz…

 
Kayseri Nakliyat sektörü hayli gelişmiştir ancak yeterli ekipmanı olan firma sayısı 1 elin parmaklarını geçmez hatta çoğunun gerekli yetki belgeleri bile yoktur. Her hangi bir nakliyat firması seçerken çok önemli olan bir kaç unsurdan bahsedeceğiz burada;
K3 YETKİ BELGESİ: K3 yetki belgesi olmayan bir nakliyat firmasının şehirlerarası ve şehir içi nakliyat yapma yetkisi yoktur.

 
EXPER HİZMETİ: Exper hizmeti veremeyen bir firma sağlıklı fiyat ve taşımacılık yapamaz bunun en önemli nedeni de evinizdeki eşyaların ne tür bir ambalaj malzemesi ile paketleneceği expertiz hizmeti ile belli olur.