Katil zanlısı ikizlere linç girişimi!

Katil zanlısı ikizlere linç girişimi!
22 Ekim 2014 23:53

Kocaeli Karamürsel’de geçen pazartesi gecesi göğsünden vurularak öldürülen 19 yaşındaki Erkan Öpöz’ün cinayet şüphelileri 17 yaşındaki ikizler çıktı.

 

Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi’nde geçen pazartesi gecesi göğsünden tüfekle vurularak öldürülen 19 yaşındaki Erkan Öpöz’ün cinayet şüphelileri 17 yaşındaki ikiz kardeşler çıktı. Cinayetten sonra ilçeden ayrılan iki kardeş ayrı yerlerde yakalandıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

İKİZLERE LİNÇ GİRİŞİMİ

 

Karamürsel Adliyesi önünde toplanan Erkan Öpöz’ün yakınları, cezaevine giden polis aracının önünü keserek zanlaları linç etmek istedi. Öfkeli grup, polis müdahalesinin ardından dağıldı.

 

AV TÜFEĞİ İLE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

 

Gece evine doğru yürüyen Erkan Öpöz’un Karamürsel Atatürk Ortaokulu önünde yanına gelen iki kişi, tartıştıktan sonra onu av tüfeği ile vurdu. Öpöz kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler kaçtı. Olayı uzaktan görenlerin bildirmesi üzerine gelen 112 ekibi, yaptıkları kontrolde gencin öldüğünü saptadı.

 

Polis cinayeti kimin işlediğini belirlemek için bölgede araştırma yaparken, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları da incelemeye alındı. Gencin son telefon aramaları ve mesajlar da incelendiğinde cinayeti, 17 yaşındaki M.O ve E.O. adlı ikiz kardeşlerin birlikte işlediği anlaşıldı. İkizlerden biri Yalova’da, diğeri ise İstanbul’da dün akşam yakalandı.

 

İKİZ KARDEŞLER TUTUKLANDI

 

Bugün yapılan sorgulamalarında, Erkan Öpöz ile bir süre önce yere tükürme meselesinden dolayı tartıştıklarını, cinayeti bu yüzden işlediklerini söyledikleri öğrenildi. İkiz kardeşler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.