Kaş Kiralık Villa Turizmi İçin Öneriler

Kaş Kiralık Villa Turizmi İçin Öneriler
9 Mart 2018 14:29

Kaş, Antalya’nın en güzel tatil beldelerinden bir tanesidir. Kaş’a tatil yapmak için gelenler için yüzlerce konaklama yapılacak yer imkânı bulunmaktadır. Oteller, moteller, pansiyonlar ve villalar bu seçeneklerin arasında yer almaktadır. Yerli ve yabancı turistlerin her yıl yaz aylarında uğrak yeri olan beldede konaklamak isteyenler için birbirinden güzel villalar bulunmaktadır. Kaş kiralık villa turizminde ön plana çıkan beldeler arasında yerini almıştır.

 

 

Kaş tarihi güzellikleri ve kültür turizmi ile de tanınan nadir beldelerimizden biridir. Kültür turu için gelenlerin Kaş’da gezilecek birçok yer buldukları bilinmektedir. Gerek ailesi ile gerekse tur şirketleri ile bu beldeye tatil amaçlı gelenler çok keyifli vakitler geçirmektedirler. Konaklama hizmeti almak isteyenleri çok farklı villa seçenekleri beklemekte olup, villa kiralamak isteyenler bu beldede bulunan villalardan dilediğini kiralama şansı yakalamaktadır. Villa yapımının son yıllarda hızla arttığı bu beldede bulunan villaların bazıları kış aylarında da dinlenme amaçlı gelen misafirler düşünülerek ısıtmalı sisteme sahip olan havuzlara sahiptir. Dört mevsim tatilin keyfini çıkarmak isteyenler Kaş kiralık villa turizmine konu olan villalarda konaklamaktadırlar.

 

Kaşta Villa Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

 

Konaklama konusunda titiz davranan kişiler evlerinin rahatlığında konaklama hizmeti alabilecekleri yerlerin arayışı içerisine girmektedirler. Otellerde bir ev huzuru bulamayanlar tamamı ile kendi himayesinde olmasını istedikleri konaklama seçeneklerine yönelmektedirler. Kaş kiralık villa turizmi açısından villa kiralamanın en büyük avantajı konaklama yapılacak alanın sadece konaklayacak kişilere ait olmasıdır. Burada bulunan villalar içerisinde muhafazakâr aileler de düşünülerek muhafazakâr villa seçenekleri sunulmaktadır. Oteller içerisinde rahat hareket edilememesi, birçok kişi ile birlikte aynı anda aynı havuza girilmesi, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde saat kıstası olması gibi durumlar konukları farklı seçeneklerin arayışına yöneltmektedir. Villa kiralama fiyatları ise değişkenlik göstermekle birlikte genel olarak aynı özelliklere ve hacme sahip olan villalarda fiyat farklılıkları çok fazla görülmemektedir. Özellikle yaz aylarında turizm açısından en çok tercih edilen beldelerden biri olması sebebi ile Kaş kiralık villa turizminden yararlanarak villada konaklamak isteyenlerin aylar öncesinden bir arayış içerisine girmeleri tavsiye edilmektedir. Direk olarak herhangi bir rezervasyon yapılmadan villa kiralamak isteyenlerin birçoğu kiralık villa bulamamaktadır.