Karton Etiket Nedir – Karton Etiket Baskısı | Onur Etiket

Karton Etiket Nedir – Karton Etiket Baskısı | Onur Etiket
5 Kasım 2020 18:26

Etiketler genel kullanım amacıyla standart kartvizit boyutlarına sahip olarak üretilmektedir. 350 gram kâğıttan oluşan matbaa ürünü olarak çok sayıda tekstil firması tarafından imalatını yaptıkları ürünlerin bilgilerini sunmak ve markalarını ön plana çıkarmak için kullanırlar. https://onuretiket.com.tr/deri-etiket-nedir-karton-etiket-nedir/

 

Karton Etiket Nasıl Yapılır?

 

Karton etiket baskısı tek taraflı değil çift taraflı olarak da baskı yapılmaktadır. Genel kullanım alanları tekstil ürünleri olduğu için ürünlere cesur görünüm, markaya şıklık ve kalite katması amacı ile sıvamalı yapılarak 350 gram kâğıtlar daha fazla kalınlaştırma işlemi görmektedir.

Ön ve arka etiket basımı gerçekleştikten sonra kararlaştırılan selefon işlemi ve lak işlemleri gerçekleştirilir. Karton etiketiniz baskı sonrası gerekli işlemler tamamlandıktan sonra bıçaklı kesim veya giyotin kesim gerçekleşir. Giyotin kesimden alınan etiketler ayrıştırma sonrası üst tarafından delinir. Bıçaklı kesimlerde ise örneğin oval kenarlıklı veya tamamen kendi şekli olacak olan bir etikette üst tarafından delinmesine gerek kalmadan bıçak ile delikler oluşmuş olacak.

Ayrıştırılan etiketler, üstten delindikten sonra kraft iple ürünlere bağlanan etiketler ürünlerinizin kalitesine kalite katacaklar ve ön plana çıkarma özelliğe sahip oldukları için pazarlamada size bir tık önde olma imkânı verecektir. Karton etiket özellikleri sadece ürün hakkında bilgi vermek ve markanın gösterimini sağlamak değildir tabi. Ürüne verdiği şıklık ve kalite ile sıradan etiketlerden daha havalı görünüme sahip olmasını sağlar.

Konu hakkında daha fazla bilgi almak ve örnek modellerimizi görmek için buradan bizlere ulaşabilirsiniz: https://onuretiket.com.tr/