Kartal Yuvası’nın açılışında olay

Kartal Yuvası’nın açılışında olay
19 Kasım 2016 16:28

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman’ın katılımıyla Adana’da Kartal Yuvası’nın açılışı olaylı gerçekleştirildi.

 

 

 
Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın da katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan Adana Kartal Yuvası’nın açılışı öncesinde yaklaşık 10-15 kişilik Adanaspor taraftarıyla Beşiktaş taraftarları arasında kavga çıktı. Atatürk Caddesi Fatih Terim Sokağı’nda bulunan Kartal Yuvası önünde iki takım taraftarları birbirini taşladı. Bazı araçların camları kırılırken, araya giren bazı taraftarların sakinleştirmesiyle Adanaspor taraftarı Kartal Yuvası’ndan uzaklaştı.

 

ORMAN’A BÜYÜK İLGİ

 

Olayın üzerinden yaklaşık 5 dakika sonra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açılışa katıldı. Burada büyük ilgiyle karşılanan Başkan Orman ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar birbirleriyle yarıştı. Başkan Orman, Kartal Yuvası’ndan içeri girmekte güçlük çekti. Daha sonra Orman, Adana’nın merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katılımıyla açılış kurdelesi kesti.

 

‘DERBİ BİZİ ALAKADAR ETMİYOR’

 

Açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, Gökhan Töre’nin bedelsiz olarak takıma döneceği ile ilgili sorulan bir soruya “Böyle bir ifadem de demecim de olmadı” dedi. Adanaspor’a karşı galibiyetle dönmek istediklerini belirten Orman, Fenerbahçe-Galatasaray maçıyla ilgili bir soruyu ise “Bizi alakadar etmiyor, biz kendi maçımıza bakıyoruz” diye yanıtladı.
Kaynak: Akif ÖZDEMİR/ ADANA, (DHA)