‘Karanlıkta geçen adam kim?’

‘Karanlıkta geçen adam kim?’
16 Kasım 2015 00:30

CEM Yılmaz’ın dün vizyona giren iddialı filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’in İzmir’de özel gösterim yapıldı. Cem Yılmaz filmi diğer oyuncular ve seyircilerle birlikte izledi.

 

Gaziemir’da bir alışveriş merkezindeki Cinemaximum’daki özel gösterime gelen Cem Yılmaz’a, İzmirliler büyük sevgi gösterisinde bulundu. Filimin gösterileceği salona önce seyirciler alındı. Ardından da, ‘Ali baba ve 7 cüceler’ filmin yapımcılığını ve baş rol oyuncusu Cem Yılmaz ile oyuncular Tayanç Pakçe, Irina Ivkina, Mariya Anastasyeva ve Zafer Alagöz ile birlikte salona girdi. Mikrofonu alıp filmi izlemeye gelenlere takılan Cem yılmaz, “Çok güzel bir film oldu. Çok komik, çok enerjisi yüksek. Bu işi başından bitmiş haline getirene kadar bayağı vakit harcıyoruz. İnşallah en iyisi olmuştur. Herkesin çok beğeneceğini umuyorum. Sizinle biraz vakit geçireceğiz. Filmi birlikte izleyeceği^” dedi.

 

Filmin yurt içinde bir çok yerde ve Avrupa’da oynadığını belirten Cem Yılmaz, “Ama biz canlı reaksiyonu duyamıyoruz. Daha önce canlı olarak İzmir’de sahnede beni çok izlediniz, orada reaksiyon aldınız. O yüzden burası ayrı bir güzel oluyor. Ama bütün salonları gezmek mümkün değil tabi. Ne oluyor ne bitiyor diye. Bir salona gittim, filmin jeneriğini gösteriyorlardı, ‘karanlıkta geçen adam kim’ diye laflar geldi. Işıklar yanınca da beni görünce herkes memnun oldu” diye konuştu.

 

Cem Yılmaz, daha sonra filmde rol aldığı oyuncular Tayanç Pakçe, Irina Ivkina, Mariya Anastasyeva ve Zafer Alagöz’ü de tanıttı. Cem Yılmaz ardından diğer oyuncularla birlikte seyircilerin yanına oturup filmi izledi.

 

Bahri KARATAŞ/İZMİR, (DHA)