Karakterinizi Yansıtan Elbise Modelleri

Karakterinizi Yansıtan Elbise Modelleri
21 Haziran 2018 11:33

Ruhu dinginlendiren, serinleten ve sıcak yaz günlerinde rahatlatan elbise modelleri bu yıl şık olanlardan daha fazla tercih ediliyor.

 

 

Çünkü bu yıl gelen yüksek sıcaklıklar kadınların elbise seçimlerini etkiledi. Bu da sokağın havasını sürekli değiştirdi. Yağmura ya da sıcağa göre değil de keyfe göre elbise giyen kadınlar ise daha mutlular. Yapılan büyük bir araştırmanın sonucu olarak bazı veriler elde edildi. Araştırmnın konusu elbise tercih ederken nelere dikkat edildiği ile alakalıydı. Ufak çaplı olarak başlayan ve Avrupa’yı kasıp kavuran bir araştırma haline geldi. İnsanlar çokça bu araştırmayı ve ilginç sonuçlarını konuşarak kendilerine bir moda bakış açısı geliştirdiler.

 

Bu araştırmada sorulan 3 temel soru vardı. İlki insanların hava durumuna göre giyinip giyinmedikleriyle alakalı. Diğer ikisi de renk ve rahatlık konularını temel alıyor. Bu üç konunun modayı derinden etkilediğini biliyoruz. Buna göre elbise modelleri araştırması yaparken de kendi ufak moda ikonumuzu oluşturabiliriz. Elbise tercihlerinde hava durumunu, rahatlığı ve renk uyumunu; daha doğrusu kombinleme uyumunu düşünün. Çünkü diğer bütün sebepler mazeretten başka bir şey değil. İçinize sindiyse, dışarıdaki birisinin size nasıl baktığının önemi yoktur. Elbise seçiminizi de bu yönde yaparsanız daha mutlu bir alış-veriş seansı yakalamış olursunuz.