Karadeniz Turları ile Hayallerinize Yakışacak Bir Yolculuk

Karadeniz Turları ile Hayallerinize Yakışacak Bir Yolculuk
18 Haziran 2019 16:20

Tertemiz havası, yemyeşil doğası, meşhur çayı, yemekleri, tarihi zenginlikleri ve Karadeniz sahilleri ile Karadeniz bölgesini köşe bucak gezip görebileceğiniz unutulmaz bir yolculuğa Karadeniz turları aracılığıyla çıkabilirsiniz. Zengin gezi programları ve farklı kalkış noktaları ile herkese hitap edebilecek bir kültür turu deneyimi sunan Karadeniz turları ile hayallerinize yakışacak bir yolculuğun kapılarını açabilirsiniz. Kültür turu seçenekleri arasındaki en heyecan verici yolculuklardan birini sunan Karadeniz turu seçenekleriyle her anıdan son derece keyif alacağınız farklı bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

 

Sümela Manastırı, Ayasofya, Atatürk Müzesi, Zilkale ve Tarihi Kapalı Sinop Cezaevi gibi tarihi yerleri de gezip görebileceğiniz Karadeniz bölgesinde tarihin dokusuna da tanıklık edebilirsiniz. Doğal zenginlikleriyle ön plana çıkan Karadeniz bölgesinde birçok doğa sporu olanağını da bulabilirsiniz. Özellikle Fırtına Deresi’nde rafting yapmak oldukça heyecan verici bir deneyim olacaktır. Doğal zenginliklerinin bir diğer örneği de ünlü Karadeniz yaylalarıdır. Karadeniz’de yer alan eşsiz güzellikteki birçok yaylayı gezerken atmosferin büyüsüne kapılabilirsiniz. Karadeniz yaylaları arasında ön plana çıkan Ayder Yaylası kesinlikle sizi etkileyecek gezi rotalarından bir tanesi olacaktır. Kendine özgü bir doğası olan Karadeniz’de yemyeşil dağların ortasında kendinizi masallardan çıkmışçasına bir ortamda hissedebilirsiniz. Yemyeşil dağların ortasındaki yüksek yaylaları ise Karadeniz’in en can alıcı güzelliklerinden birisi olarak dikkat çekmektedir.

 

Karadeniz Bölgesi’nde Görmenizi Önereceğimiz Yerler

 

Sümela Manastırı: Karadeniz bölgesinin en ünlü tarihi yapılarından biri olan Sümela Manastırı, son derece etkileyici bir yapıdır. Bir kaya kilisesi olan Sümela Manastırı konumu ve mimarisi ile görenleri halen etkilemeyi başarmaktadır.

Zilkale: Bölgedeki görkemli tarihi yapılardan biri olan Zilkale, geçmiş tarihte ünlü İpek Yolu’nu korumak amacıyla yapılmıştır. Denizden 750 metre yükseklikteki konumu ile Zilkale’yi görmenizi öneririz.

Fırtına Deresi: Hırçın Karadeniz’in kendisini en güzel gösterdiği doğal zenginliklerden birisi olan Fırtına Deresi, 23 kilometreye uzanan rafting parkuru ile kesinlikle bölgenin en güzel noktalarından biridir.

 

Uçaklı Karadeniz Tur Programlarıyla Konforlu Bir Başlangıç

 

İstanbul’dan uçaklı Karadeniz turları, Ankara’dan uçaklı Karadeniz turları, İzmir’den uçaklı Karadeniz turları, Adana’dan uçaklı Karadeniz turları ve Antalya’dan uçaklı Karadeniz turları gibi tur programlarıyla güvenilir havayolları şirketlerinden birisiyle tatile konforlu bir başlangıç yapabilirsiniz. Uçaklı Karadeniz turu seçenekleri arasından sizin şehrinizden ya da şehrinize en yakın konumdan tur seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

 

Cazip Fiyatlar ve Uygun Ödeme Koşulları

 

Bütçenizi sarsmayan bir Karadeniz turu deneyimi için Touristica’nın sunmuş olduğu fırsat ve kampanyaları takip edebilirsiniz. Touristica’nın tatil severlere sunmuş olduğu kampanyalar aracılığıyla avantajlı fiyat tekliflerinden yararlanabilir, unutulmaz bir tur deneyimi çok makul fiyatlarla yaşamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Tatilin en heyecan verici türlerinden biri olan Karadeniz turları için yüksek indirim oranlarından yararlanabilir, tatil keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.