Kanun devletinden zorba devlete

Kanun devletinden zorba devlete
11 Mayıs 2016 14:23

Çok açık olarak ifade edelim ki AKP’nin on dört yıllık iktidarları süresince Türkiye iyi kötü işleyen kanun devleti anlayışında zorba devlet anlayışına gelmiştir.

 

 

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Artık Türkiye’de her şey AKP’nin çıkarlarına ve RTE’nin halkı ve devlet kurumlarını sindirip koyu istibdat rejimi uygulamasına göre yürütülmektedir.

 

Kanunlar olduğu gibi rafa kaldırılmıştır.

 

RTE ne ferman buyurursa aynen uygulamaya konulmaktadır.

 

Bugün itibariyle Türkiye’nin en büyük milli güvenlik problemi MHP’nin başındaki küresel güçlerin özel görevlisi Devlet Bahçeli’dir.

 

MHP içindeki gerçek milliyetçi vatan evlatları Bahçeli denilen herifi partilerinin başından indirip AKP ve RTE’yi siyaseten perişan edecek gerçek hüviyetine kavuşturmak için canhıraş bir şekilde hukuksal olarak kurultay kararı çıkarmalarına rağmen yine zorba devlet anlayışı tarafından sahte yargı kararları ile önlerine engel çıkarılmaktadır.

 

Bu hukuksal zorbalıkların tümü RTE’nin on dört yılda işlediği cürümlerden dolayı yargılanmasının önünü tıkamak için bizzat malum şahsın talimatıyla yapılmaktadır.

 

Çünkü MHP’nin genel başkanı değiştirilip Bahçeli partiden sepetlendiği anda AKP hızla aşağıya düşecek ve RTE’in yargının önüne getirilme süreci hızlanacaktır.

 

Deyim yerinde ise her an yıkılmaya aday olan RTE’nin istinat duvarı Bahçeli denen Türk milletinin perişan edicisidir.

 

Bilindiği gibi MHP’nin gerçek sahipleri muhalifler denilen genel başkan adayı şahsiyetler hukuksal yolları takip ederek 15 Mayıs’ta kurultay kararı çıkardılar ama bu kurultayın yapılmaması için küresel çetenin özel görevlisi Bahçeli’den çok daha fazla çırpınan RTE oldu.

 

Yerel bir mahkemenin aldığı ‘’15 Mayıs’ta kongre olamaz’’ kararını şimdi Yargıtay 18.Dairesi ipe un sererek ‘’Mayıs ayı içinde karar verilecektir’’ hukuk hüllesine başvurarak gerçek vatan evlatlarının önüne set çekilmiştir.

 

Diğer taraftan Ankara 25.İcra Dairesi Ankara Valiliğine resmen başvurarak MHP kongresinin 15 Mayıs’ta yapılmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep etmiştir ki bu da diğer hülleci hukuksal zorbalıklar gibi RTE’nin emir ve fermanlarından başka bir şey değildir.

 

Bütün yetkililere sesleniyorum, milletin birliği ve vatanın bütünlüğü Devlet Bahçeli denilen RTE’nin istinat duvarından dolayı büyük tehdit altındadır.

 

Lütfen hukuk dışı kararların altına imzanızı atmayın.

 

Makamlar gelip geçicidir ama insanın namus ve haysiyeti devamlıdır.

 

Üstelik devlet devamlılığı esastır, yönetenler gelip geçicidir.

 

Şunu da unutmayalım, kitle psikolojisinden biliyoruz ki hukuk dışı kararlar despot yöneticiler devrilip gittikten sonra ‘’devr-i sabık’’ yaratırlar ve gelecekte çok ağır faturalar gelir karar alıcıların önüne.

 

Ben şuna inananlardanım, zorba devlet yöneticileri demokratik bir şekilde devrilip gittikten sonra ‘’devr-i sabık’’ yaratılmazsa Türkiye günümüz ve gelecek adına barsaklarını temizleyemez.

 

Her namuslu insan devletinin, milletinin çıkarlarını sürekli göz önünde bulundurmalı, gelecekte kendi kişisel zararı bakımından da akl-ı selim sahibi olmalıdır.

 

MHP’li muhaliflerin önüne taş koymak Türkiye’nin önüne taş koymaktır.

 

Bir gün herkes makamını kaybedecek, vicdanlarıyla baş başa kalacaktır.

 

Hülleci hukuk kılıfına büründürülmüş zorba devlete geçit vermeyelim.

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!