Kampanyalı ürünlerden kolayca haberiniz olsun! Hesaplı alışveriş yapın, kaliteyi ucuza alın

Kampanyalı ürünlerden kolayca haberiniz olsun! Hesaplı alışveriş yapın, kaliteyi ucuza alın
22 Mart 2019 14:18

İletişim imkanlarının gelişimi sonrasında çok farklı işlemler için internet ve özellikle mobil cihazlarımızı kullanmaya başladık. Özellikle mobil cihazların bu yaygın kullanımı bundan çok kısa süre önce hayal dahi edemeyeceğimiz noktalarda cebimizdeki telefonumuzu kullanmaya başlamamız sonucunu doğurmaktadır.

 

Örnek olarak; bugün evimize su dahi almak istediğimizde bunun için geliştirilmiş özel uygulamalar ile su siparişimizi dahi mobil cihazımız ile yapabiliyoruz. Gereksinim duyduğumuz herhangi bir şeyin siparişini mobil cihazlarımız ile verebiliyoruz.

 

Peki ya bu verdiğimiz siparişleri aldığımız yerlerdeki ucuz kataloglar hakkında haberi nasıl alacağız?

 

İşte bu noktada da yine internet ve iletişim imkanları devreye girmektedir. Sadece ucuzluk ve zincir market kampanyalarının paylaşıldığı bir internet sitesi kuruldu: Türkçe Broşürler.

 

Herkesin günlük alışverişini yaptığı tüm markalar

 

Türkçe Broşürler internet sayfamız adından da anlaşılacağı üzere broşür paylaşımı yapılan bir sayfadır. Sayfamız üzerinden ülkemizde en çok satış yapılan zincir marketlerin tüm kampanyalı ürünlerine ilişkin broşürler paylaşılmaktadır.

 

Pek çoğumuz A101 veya BİM marketlerinin kampanyalı ürünlerinin olduğunu duyuyoruz. Ancak ne yazık ki bu kampanyalardan anında haberdar olabileceğimiz bir sistem bugüne kadar yoktu. İşte Türkçe Broşürler size bunu sağlamaktadır.

 

Sitemizde ülkemizin en büyük zincir marketlerinin neredeyse tamamının kampanyalı broşürleri paylaşılmaktadır. Bu sayede, mahallenizde her gün alışveriş yaptığınız marketlerin kampanyalarını kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.

 

Bunun yanı sıra sitemizin bazı gelişmiş özellikleri sayesinde daha kolay bir şekilde özel olarak aradığınız bir kampanya olması halinde buna ulaşma şansına sahip olabilirsiniz.

r1

 

Ürün bazlı arama

 

Türkçe Broşürler internet sitemiz üzerinde pek çok farklı kategoriler halinde arama yapma imkanına sahipsiniz. Arama yapabileceğiniz kategorilerden biri de ürünler kategorisidir.

 

Sitemizde yayınlanan broşürlerde bulunan ürünlerin tamamı ürünler sekmesi altında yer almaktadır. Bu sekmedeki ürünler arasında dilediğiniz ürün ile ilgili arama yapabilirsiniz.

 

Örneğin; kampanyalı temizleyici ürünleri merak ettiniz. Tek yapmanız gereken ürünler sekmesindeki temizleyici kısmına tıklamak. Karşınıza gelen sayfada sitemiz üzerinde yer alan tüm kampanyalı temizleyici ürünleri görebileceksiniz.

 

Ayrıca, yukarıda da görüldüğü üzere ürünler menüsünde sitemizde yer alan tüm ürünler, yanlarında sitemizdeki sayıları ile birlikte verilmektedir. Bu sayede, ürünlerin sayılarını da anlık olarak kontrol edebileceksiniz.

r2

Ana sayfada son çıkan kataloglar ve kullanıcılarımız tarafından en çok tercih edilen ürün broşürleri en üstte yer almaktadır.

 

Sitemizin bu kısmında genel olarak kullanıcılarımız tarafından en çok tercih edilen ve aynı zamanda en güncel tarihli ürün broşürleri görülmektedir. Yukarıda da görüldüğü gibi sadece BİM ve A101 gibi zincir marketler değil, Tupperware ve Koçtaş gibi markaların da broşürleri veri tabanımızda yer almaktadır.

 

Her kataloğun altında ilgili kampanyanın geçerlilik süresi hakkında bilgilerin de yer aldığı son çıkan kataloglar menümüzdeki broşüre tıkladığınızda broşürün sayfayı kaplayan bir versiyonu karşınıza gelecek ve broşürde yer alan bilgileri detaylı bir şekilde inceleyebileceksiniz.

 

Türkçe Broşürler internet sitemizi kullanarak en kaliteli ürünleri ucuz fiyatlara alabileceksiniz. Ülkemiz dışında 33 farklı ülkede de benzer hizmeti kullanıcılarına sunmakta olan bir internet sitesi konumundaki Türkçe Broşürler sitemiz ile artık ev ekonomilerinde toparlanma görülecek ve bütçenize katkı sağlanacaktır.

 

Türkçe Broşürler sitemiz aracılığıyla yaptığınız harcamalara bir çeki düzen verebilecek ve hayat pahalılığında bir nebzede olsa kendi eviniz için yaptığınız harcamaları az da olsa kısabileceksiniz. Türkçe Broşürler sitemiz ile her zaman en güncel ucuzlukları takip edin, en kaliteli zincir marketlerin ürünlerini daima ucuz alın.