Kamp Baltalarını Nasıl Muhafaza Edeceğinizi Öğrenin!

Kamp Baltalarını Nasıl Muhafaza Edeceğinizi Öğrenin!
2 Şubat 2018 13:38

Trekking, kamp, bahçe işleri, doğada yaşam veya diğer doğa sporları için her doğa meraklısının aktivite süresi boyunca yanında yardımcı ve hayat kurtarıcı özelliğe sahip olan balta araç gerecinin bulunması gerekmekte.

 

 

Doğada yakacak elde edebilmek, ağaçlardan gerekli malzemelerisağlayabilmek veya ağaçları farklı alanlarda kullanabilmek için kesinlikle bir baltaya ihtiyaç olduğunuzu unutmayın!Tabi ki baltanızın kalitesi, kullanım amacı ve yapısı da doğada ne yapmak istediğiniz ile uyumlu olmalıdır.Gransfors bruks ve hultafors balta modelleri Dünya’nın en iyi balta üreticileri arasında yer almaktadır, sizlerde ilk deneyimlerinizi kötü bir balta ile gerçekleştirmek yerine kaliteli bir balta tercih ederek deneyimlerinizi ve aktivitelerinizi daha da heyecanlı kılın!

 

Baltanızı Muhafaza Edin!

 

Hangi balta çeşitini kullanırsanız kullanın kullanıldıktan sonra muhafaza edilmesi gerektiğini asla unutmayın. Baltalarınızın daha uzun ömürlü olması ve işlevselliğini kaybetmemesi için kullanım sonrası balta kılıfı ile muhafaza edebilirsiniz. Oksijen ile temas eden baltanın baş kısmı zamanla işlevselliğini yitirebilir ve paslanmaya başlayabilir, bu yüzden baltanız ile işiniz bittiğinde varsa kılıfına koymayı kesinlikle ihmal etmeyiniz. Eğer baltanızın kılıfı yok ise baltanızın baş kısmını gazete ile sarabilirsiniz veya el çantanızın içerisine sığıyorsa baltanızı orada da muhafaza edebilirsiniz.

 

Hultafors Mini Classic Trekking BaltaKullanıcı Yorumu

 

“Hultafors Mini Classic Trekking Baltamodelini yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Ne yazık ki daha önce satın aldığım baltalarda, aşırı aşınma veya sapın parçalanması nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Dağlık veya arazi bir alandayken, kesinlikle baltanızın sizi yarı yolda bırakmasını ve kullanılamaz hale gelmesini istemezsiniz. Hultafors markasının neredeyse tüm ürünlerinin kaliteli ve sağlam olduğunu keşfettiğim günden beri başka bir marka tercih etmiyorum. Çünkü Hultafors balta gerek kullanılan çeliğin kalitesi kerek sapı gerekse traş olunabilecek keskinlikte ağzıyla harika bir iş çıkarıyor. Yer çekimi sayesinde kesme bölümünün ağırlığı, daha fazla güç harcamanıza gerek kalmadan kolayca doğayla baş etmenizi sağlar.”

 

Hultafors balta ve bıçak modelleri için sektörün en iyi outdoor ürün sağlayıcısı North Star Shop ile tanışın!

 

northstarshop.com