Kameroğlu İnşaat’tan Dev Yatırım Sizleri Bekliyor

Kameroğlu İnşaat’tan Dev Yatırım Sizleri Bekliyor
28 Kasım 2017 11:33

2014 yılında başlayan ve Kameroğlu İnşaat tarafından titizlikle hazırlanan bir proje olan Ihlamur Evleri projesinde artık sona gelindi.

 

 

Burada yer alan tek ve çift katlı villaları almak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Son lansman fiyatlarını kaçırmadan yerinizi buradan ayırtarak rahatlığın ve konforun tadını çıkarabiliyorsunuz. Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri projelerinin örnek alınarak oluşturulan ve Türkiye’deki konut anlayışının aksine müstakil bir yaşam biçimini oluşturmayı hedefleyen inşaat şirketi, bu alanda yenilikçi özellikleri ile dikkat çekiyor. Bu alanda ülke genelinde büyük bir eksik olduğunu gören ve müstakil ev konusunda büyük bir talep ile karşılaştıklarını piyasa araştırmaları sonrasında tespit ettiklerini belirten Kameroğlu İnşaat yönetim grubu, bu nedenle projelerine büyük önem verdiklerini ifade ediyor.

Projede Neler Var?

İlk olarak Ihlamur Evleri, sonrasında da bu alan içerisinde Pelican Hill, Hadımköy villa projeleri olarak oluşturulan konutların yüzde 80’lik kısmı tek katlı, yüzde 20’lik kısmı ise çift katlı villa olarak tasarlanmış durumda. Doğa ile iç içe ve tertemiz hava içerisinde işçilik kalitesi ve fonksiyonu çok fazla olan villa üretimine geçen bu projede, toplamda 450 ile 550 metrekarelik bir alanda zaman geçirebiliyorsunuz. Burada genel alan ise 2 bin ile 2500 metrekarelik bir bölgede oluşturulan bir bahçe olarak karşımıza çıkıyor. Diğer yandan 70 metrekarelik bir alanda da havuz yer alıyor. Projenin marka değerini artırmak için böylesine büyük bir alanda ve İstanbul’un havası en temiz olan yerinde oluşturulan projede, uygun fiyatlar ve kredi alma seçenekleri de sizleri bekliyor.

 

Bireysel yaşam ve toplu konuttan yaşamın da saygı duyması gerektiğini belirten ve bunun yanında şehirlerin yoğun gürültüsü ve kirinden kurtulmak isteyenler için alternatif yaratan Kameroğlu İnşaat, tanıtım sürecine özel olarak hazırladığı fiyatları resmi internet sitesinde tanıttı. Buradaki ürünleri alabilmek için de maket üzerinden değil doğrudan evlerin olduğu yere yapılan turlamalara katılabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte ya da eşinizle gürültüden, kötü hava koşullarından, toplu yaşamın getirdiği gerginlikten uzaklaşmaya başlayabilir ve bu evlerin sahibi olabilirsiniz.