Kaliteli marka tercih sebebidir

Kaliteli marka tercih sebebidir
16 Ağustos 2017 13:57

Bilgisayarların hayatımıza girmesi ile birlikte birçok kolaylıklar ve gelişmelerde beraberinde getirmiştir.

 

Bunlardan en önemlisi bilgisayarın olmazsa olmaz yazıcı parçasıdır. Bilgisayarda yazdığımız yazıları veya internetten indirdiğimiz veriler ihtiyaç dâhilin de çıktı almak isteriz. Bunun için yazıcı ayrılmaz bir bütündür. Hem fotokopi makinaları için hem de yazıcılar için faaliyetlerini sürdürmelerinde tonerler başrol oynamaktadır. Bu çıktı verileri ise toner ile yazı yazmaktadır. Ve tasarruf için orijinal olan Hp orjinal kartuş kullanımı daha uygundur. Tonerin orijinali ile aynı kalitede olabilen muadilleri seçmeliniz.

 

Toner olmadan veri çıktı cihazlarından herhangi bir yazı alınamaz. Orijinal toner kullanarak kaliteli bir yazım elde edebilirsiniz. Fakat sürekli yazıcı kullanıyor iseniz muadil de tercihleriniz arasında olmalı. Muadillerin dolum olma seçeneğinden dolayı toneri çöpe atıp yenisini almak yerine dolumu yaptırmak sizin için daha uygun olacaktır. Kartuş gibi kaliteli bir ürünün dolum seçeneği olanlarından seçerek içindeki mürekkebi bittikçe dolum yaptırabilirsiniz.

 

Kaliteli ve orijinaline çok yakın olan 35a muadil tonerimiz olan orjinal kartuş hem orijinaline göre daha uygun fiyatlıdır hem de sadece %5 gibi bir yazım kaybını olmaktadır. Bu durum da genelde dolum olan tonerlerin iç kısmı görülmediğinden dolayı biraz pay bırakılmasıdır. Muadillerde ise birebir aynı tonerlerimiz mevcuttur. Firmamız bünyesinden ve internetten satış fiyatlarımızı takip edebilir ve en uygun fiyata bulabilirsiniz.