Adımlar Dergisi önüne harekete duyarlı bomba!

Adımlar Dergisi önüne harekete duyarlı bomba!
26 Mart 2015 00:40

Kağıthane Hürriyet Mahallesi’nde, IŞİD yanlısı Adımlar Dergisi’nin bulunduğu 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi.

 

Kağıthane’de 6 katlı bir binanın üçüncü katında patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
.

Bu video Adobe Flash Player’ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 


.

 

Edinilen bilgiye göre, 6 katlı bir binanın 3. katında bulunan ve aylık çıktığı öğrenilen “Adımlar Dergisi”nin ofisinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Şiddetli patlamayla birlikte ofisin bulunduğu kattaki duvarlar çöktü, çevredeki ev ve işyerlerinin camları kırıldı.

 

Kağıthane’de, “Adımlar Dergisi”nin ofisinde bu akşam meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.

 

Bomba uzmanlarının yaptığı inceleme ve araştırma sonucunda bombanın harakete duyarlı bir bomba olduğu ve derginin kapısının önüne bırakılmış olabileceğini açıkladı

 

1

 

Edinilen bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü terör saldırısı şüphesi üzerinde duruyor. Olayla ilgili polis geniş çaplı araştırma başlattı.

 

Ayrıca  IŞİD yanlılarının İstanbul’un göbeğinde bu binada İBDA-C’ye ait Adımlar Dergisi’nin İstanbul  bürosu bulunmakta. Adımlar Dergi’si IŞİD’e açık destek veren bir yayın kuruluşu. Adımlar Dergisi bazı günlerde burada yaptığı toplantıları derginin internet sitesinde yayımlıyor.