Kaftancıoğlu, skandal tweetlerine erişimi engellemeye çalışıyor!

Kaftancıoğlu, skandal tweetlerine erişimi engellemeye çalışıyor!
21 Ocak 2018 12:27

Twitter’daki skandal paylaşımlarını silmediğini savunan CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu sayesinde il başkanı olduğunu itiraf etti.

 

 

Her geçen gün yeni bir skandalı ortaya çıkan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, son iki haftanın en çok eleştirilen ismi oldu. Bir gazeteye verdiği röportajda, “Tüm Türkiye’nin konuştuğu kadın siyasetçi durumuna geldim” diyerek havaya giren Kaftancıoğlu, tepkiler nedeniyle bu durumda olduğunun farkına varabilecek durumda bile olmadığını ortaya koydu.

 

 

GÖRÜŞMEYİ AÇIĞA ÇIKARDI

 

 

Röportajda il başkanlığını düşünmediği söyleyen Kaftancıoğlu, “Şu dönemde sana ihtiyaç var. Parti seninle büyük şehri alma yolunda büyük bir adım atar” telkinlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra adaylığını açıkladığını belirtti. Kılıçdaroğlu’nun desteğiyle il başkanlığı koltuğuna oturduğunu da itiraf etmiş oldu.

 

Başlıksız-1(276)

 

ERİŞİMİ ENGELLEMEYE ÇALIŞIYOR

 

Twitter’da kullanıcı adını değiştiren Kaftancıoğlu, aklınca skandal paylaşımlarına kamuoyunun erişimini engellediğini düşünüyor. Gazeteye verdiği röportajda, CHP İstanbul başkanı sosyal medya hesabından twetlerini silmediğini açıklayarak yalan söyledi. Twitter adresinden atılan twet sayıları arasında adeta uçurum bulunuyor. Göreve başladıktan sonra Kaftancıoğlu tüm mesaisini, Türkiye Cumhuriyeti’ne, yöneticilerine, Türk Milleti’ne hakaret ettiği ve terör örgütlerine destek vermediği paylaşımlarını silmek için harcadığı ortaya çıkmıştı.

 

t1

PARTİLİLERE KARŞI SAVUNDU

 

Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesaplarındaki skandal paylaşımları CHP’nin Parti Meclisi toplantısında da gündeme geldi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun “Mustafa Kemal’in yoldaşlarıyız” paylaşımı nedeniyle eleştirilmesinin ardından başlayan tartışmalara ilk tepkisini verdi. Tartışmaların “anlamsız” olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, PM üyelerine “CHP Atatürk’ün partisidir. Biz de Atatürk’ün izinde yürüyoruz. ‘Mustafa Kemal’in hem askeriyim hem yoldaşıyım’ diyeceksiniz” dediği öğrenildi.

 

 

Kaftancıoğlu’nun Twitter hesabından alınan ekran görüntüleri, skandal mesajların silindiğini ortaya koyuyor.

 

t10 t9 t8 t7 t6 t5 t3 t1