KADIN TRENÇKOT

KADIN TRENÇKOT
27 Temmuz 2020 12:40

Son yıllarda büyük bir sükse yaratan trençkot modelleri, tıpkı erkeklerin olduğu gibi kadınların da vazgeçilmez kombin tamamlayıcılarından oluyor. Dış giyim dendiğinde birbirinden şık ve farklı tasarımlarda vücut bulan kadın trençkot seçenekleri, geniş ürün yelpazesi ile İpekyol’da öne çıkıyor. Özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında tercih edilen bu dış giyim ürünleri, her kadının gardrobundaki star parçası oluyor. Soğuk ve rüzgarlı havalardan korunmak adına içinizi ısıtan trençkot modelleriyle şıklığı yakalamaya ne dersiniz? O halde daha fazla düşünmeden rotanızı İpekyol’a çevirebilirsiniz.

 

Klasik trençkot modelleri, kemer detaylarıyla taçlandırılarak çeşitli renk seçeneğini bünyesinde barındırıyor. Sezonun en popüler renklerinden olan toprak ve nude tonlar, bu parçalarla bir araya geldiğinde son derece çarpıcı bir görünüm kazanıyor. Zerafetin sembolü olan güpür, trençkot tasarımlarında vücut bulurken stil bir duruşa sahip olmanızı sağlıyor. Sıradışı görünmeyi arzu ediyorsanız metalik efektli kadın trençkot modellerini tercih edebilirsiniz. Fark yaratan tarzınızla bütün dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

r

Stiliniz daha çok spor şıklıktan yana ise kumaş mixli pardösü modellerinden faydalanabilirsiniz. Ekru ve soft tonlarla harmanlanan bu tasarımlar, tek başına star parça olma niteliğiyle göz kamaştırıyor! Özellikle 2020 sezonunda revaçta olan maksi boy trençkot modelleri, her kadının tarzından izler taşıyor. Geçmişin ruhunu trençkotlarınıza yansıtmak istiyorsanız fular detaylı modellere yönelebilirsiniz. Midi boy olarak karşımıza çıkan bu modeller, bünyesinde barındırdığı şıklıkla feminen bir duruş yakalamanızı destekliyor.

 

Marjinal görünmek hiç bu kadar çarpıcı olmamıştı! Metalik, payet ve kapüşon detaylarıyla meç edilen kadın trençkot modelleri, tarzınızın en güçlü tamamlayıcılarından olacak forma sahip! Model çeşitliliğin yanı sıra geniş renk skalasıyla karşımıza çıkan pardösüler, her kadının stilinden izler taşıyor. Siz de tarzınıza en uygun trençkot modelini yüksek kalite, şıklık ve uygun fiyatlar çerçevesinde satın almak istiyorsanız İpekyol’u tercih edebilirsiniz.

 

https://www.ipekyol.com.tr/dis-giyim/trenckot-pardosu-modelleri/