Kadın sığınma evinden kaçmak isterken pencerede sıkıştı

Kadın sığınma evinden kaçmak isterken pencerede sıkıştı
30 Ağustos 2013 15:45

 

Zonguldak’ta, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne ait Kadın Sığınma Evi’nden kaçmak isterken pencere ile demir korkuluk arasında sıkışan 15 yaşındaki Sultan G., itfaiye tarafından kurtarıldı.

 

Ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle evden kaçtığı belirtilen Sultan G., bugün Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde bulundu. Daha önce de sık sık evden kaçtığı belirtilen Sultan G., polisler tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne teslim edildi. Şehir merkezindeki kadın sığınma evine götürülen Sultan G., iddiaya göre saat 14.00 sıralarından buradan da kaçmak istedi. Binanın 2’nci katındaki penceye çıkan Sultan G., demir korkuluk ile pencere arasında sıkıştı. Sığınma evindeki görevliler tarafından kurtarılamayan Sultan G. için polis ve itfaiyeden yardım istendi. Gelen itfaiye ekibi kızı kurtarmak için çalışma başlattı. Demir parmaklıkların uç kısmının vücuduna değmesi nedeniyle acı çeken Sultan G., demirlerin kesilmesiyle kurtarıldı.

Gelen 112 Acil Servis ekibinin kadın sığınma evinde kontrol ettiği Sultan G., sağlık durumunun iyi olması nedeniyle hastaneye götürülmedi. Polis olayla ilgili tutanak tuttu.