Kadıköy’ün büyülü dünyası

Kadıköy’ün büyülü dünyası
18 Eylül 2019 15:30

İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan eski adı Kalkedonya olan Kadıköy ilçesi güneyden ve batıdan Marmara denizi, doğudan Maltepe ve Ataşehir, kuzeyden ise Üsküdar ilçeleri ile çevrili bulunan semtlerdir. İlçenin en yüksek yerleri Çamlıca ve Kayış dağıdır. Aşağılara indikçe düz alanlarda Acıbadem, Fikirtepe, Altıyol Koşuyolu ve eski adı cevizlik olan Küçük Moda ilçenin önemli semtlerini oluşturmaktadır.

 

 

Kişilere veya firmalara ait olan tüm eşyaların itina ile paketlenerek kırılmayacak, çizilmeyecek ve ezilmeyecek şekilde dikkat gösterilip toplanarak ambalajlanıp taşınması ve bu eşyalara uyacak şekilde olan donanımlı araca yüklenerek özenli bir biçimde yolda herhangi bir zarara uğramadan yerine teslim edilmesine nakliyatçılık denmektedir. Kadıköy Evden Eve Nakliyat uzman ve profesyonel ekibi ile taşınacak eşyaların kırılma, çizilme riskine karşı her türlü önlemi alarak ve eşyaları sigortalıyarak taşınma süresi içinde herhangi bir zarara uğrama riskini ortadan kaldırmaktadır. Yıllardır edindikleri tecrübeden yola çıkan firma müşterilerinin kendilerine duydukları güveni hiçbir zaman boşa çıkarmamıştır. Her türlü eşyanın taşınabilmesi ve taşınacak alanın yüksekte olması tüm donanımlara sahip olmaları yönünden sorun olmamaktadır.

 

İstanbul evden eve nakliyat firması   Kadıköy’ün gezilip görülecek güzellikleri arasında tarihi Haydarpaşa Tren Garı, Kripton Curi parkı, Moda iskelesi, Tarihi Kadıköy Çarşısı, Nostaljik Kadife Sokak, Bağdat ve Bahariye Caddesi, Yoğurtçu-Fenerbahçe-Kalamış Parkı, İstanbul Oyuncak Müzesi, geçmişinde yalılara ve köşklere ev sahipliği yapmış olan Moda ve All Saints Moda, Surp Takavor kiliseleridir.