KADER!

KADER!
22 Kasım 2014 19:00

Popstar yarışmasındayken jürilik yapan Deniz Seki tarafından hapis yattığı için ağır bir biçimde eleştirilen Bayhan, bu hafta tutuklanan ve hapse giren Deniz Seki’yi ziyaret edeceğini açıkladı.

 

2003 yılında yayınlanan Popstar yarışmasında jüri üyeliği yapan Deniz Seki ile yarışmacılardan Bayhan’ı cezaevinde yattığı gerekçesiyle eleştirerek “Hapse giren adamdan sanatçı olmaz” demişti.

 

Olaydan 11 yıl sonra Bayhan, ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 6 ay boyunca polis tarafından aranan ve önceki gün yakalanarak cezaevine nakledilen Deniz Seki’yi ziyaret edecek.

 

Kanal D’nin magazin programı Magazin D’ye konuşan Bayhan, “Ateş düştüğü yeri yakar” diyerek cezaevine gidip Deniz Seki’yi ziyaret edeceğini açıkladı.

 

Bayhan, “Kendisini ziyaret edeceğim. Her acı yerinde. Cezaevine giren herkes kendisiyle yüzleşir. Hatalarını görür. Eksiklerini görür. Geçmişte yaşadıklarımı karıştırmak istemiyorum. Zamanı geldiğinde onu ziyaret edeceğim” ifadelerini kullandı.

 

DENİZ SEKİ, BAYHAN’A NE DEMİŞTİ?

 

Popstar yarışmasında Deniz Seki, Bayhan’a şunları söylemişti:

 

“Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz.”