Jetresim.Com – Ücretsiz Hızlı Resim Yükleme Servisi

Jetresim.Com – Ücretsiz Hızlı Resim Yükleme Servisi
28 Ekim 2019 22:38

Hizmetinize sunduğumuz resim paylaşım servisi sayesinde site içerisinde bulunan resimleri hızlı ve ücretsiz bir şekilde duvarınızda paylaşabilirsiniz. İsterseniz sitedeki resimlere göz gezdirebilir ve beğendiklerinizi resim yükle özelliği sayesinde telefon, bilgisayar veya tabletinize kaydedip albümünüze ekleyebilirsiniz.

Siteye kayıt işlemlerinizi tamamlayıp profilinizi oluşturun ve ardından sınırsız fotoğraf paylaşmanın tadını çıkartın. Üstelik site içerisindeki tüm fotoğraf ve resimler tamamen ücretsizdir. Telif hakkı sorunu ile karşılaşmadan zevkinize hitap eden tüm resimler duvarınızdaki yerini almak için sizi bekliyor.

İşinde çok iyi bir şefin yemek fotoğrafları, dünyanın dört bir yanını dolaşan gezginlerin manzara fotoğrafları veya çeşitli meslek grubundaki kişilerin gündelik mesai fotoğrafları ve daha fazlası…

Tüm bunların yanında size sunulan birbirinden güzel ve kaliteli hayvan fotoğrafları ile resim duvarınız artık çok daha renkli. Bu resimlerin içinden beğendiklerinizi hızlı resim yükle özelliğiyle duvarınıza aktarabilir ve takipçilerinize paylaşabilirsiniz.

Çekilen fotoğrafların güzelliği kadar, fotoğrafçıların önemi de büyüktür. Doğanın eşsiz güzelliklerini sanata dönüştüren fotoğrafçılar, rengarenk dünyamızı siyah beyaz fotoğraflara sığdırıp bizi büyüleyen fotoğrafçılar ve tesadüfen rastladığı manzarayı bize harika bir şekilde sonsuzlaştıran yetenekli fotoğrafçılar. En yetenekli fotoğrafçıların çektiği en güzel fotoğraflar sitemizde mevcut. Ayrıca ücretsiz fotoğraf içeriklerimiz sayesinde kendi fotoğraf tarzınızı yaratmak artık çok daha kolay. Tarzınızı yansıtan resimleri, hızlı resim paylaş diyerek anında albümünüze aktarabilirsiniz.

Sitemizin resim paylaş özelliği ile duvarınızı birbirinden harika fotoğraflara süslediğinizde ayarlar bölümünden bu fotoğrafları herkese gizleyebilirsiniz. Resimlerinizi kişilere gizleyebildiğiniz gibi arama motorlarına gizlemeniz de mümkün. Google ve Yandex gibi arama motorlarının resimlerinizi indekslemesini engellemek birkaç ayar değişikliği ile mümkün. Ayrıca gizlediğiniz resimleri, gizlilik ayarlarında değişiklik yaparak yine herkese görünür yapabilir ve arama motorlarının indekslemesine de izin verebilirsiniz. Söylediğimiz gibi, kontrol tamamen sizin elinizde.

Filtreleme özelliği sayesinde istediğiniz fotoğraf tarzını arama kutucuğunda belirtip sadece sizin istediğin fotoğrafları görünür kılabilirsiniz. Hem kendi seçtiğiniz ve paylaştığınız fotoğrafları gizlemek hem de görmek istemediğiniz tarzdaki fotoğrafların size gizlenmesini sağlamak artık çok kolay. Ayrıca size gösterilen fotoğrafların ayarlarını, sadece hayranı olduğunuz fotoğrafçının çekimlerini görebilecek şeklinde de değiştirebilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparken hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Siz de bize katıl ve ücretsiz resim paylaşma deneyimini sonuna kadar yaşayın.