İzmit Ekintaş Evden Eve Nakliyat

İzmit Ekintaş Evden Eve Nakliyat
24 Mayıs 2020 19:24

Firmamız yıllardır kocaeli ev taşmacılıgı sektörunde hizmet vermektedir. Yaptıgı hizmetler bölgenin neden en çok tercihedilen firması oldugunu kanıtlamaktadır. Son zamanlarda dunya saglıgını olumsuz yonde etkileyen Covid-19 salgınına karşı tum onlemlerini alarak vermiş oldugu hizmetlere tum hızıyla devam etmektedir.

 

Taşımacılığın ne önemli hususu planlamadır. Planlama yapılmadan yapılan izmit evden eve nakliyat işlemlerinde çıkabilecek birçok olumsuz sonuç vardır. Bu olumsuz sonuçlar müşterilerimizin taşınma sürecini ve taşındıktan sonra alışması için çekeceği zorlukların süresini arttırır. Olumsuz bir taşıma sürecinin getireceği zorluklardan kurtulmak için planlama yapılması gerekmektedir. Bu planlama ilk etap da ev içersin deki eşyaların planlı olarak taşımaya hazırlanması gerekir. Mutfak eşyalarından başlayın: mutfakta çok fazla kırılacak eşya bulunması ve bunların taşıma sürecindeki planlamada ilk etaba koyulmasının sebebi taşıma sürecinin uzamasını ve çok fazla olumsuz sebebi doğuracak olmasından kaynaklanmaktadır.

 

Kırılacak eşyalarınızı naylon ambalaj ile kolileyerek taşımaya hazır hale getirmeniz gerekmektedir. kocaeli evden eve nakliyat Esnasında her çekmecenin her yerin kısacası ayrıntılı olarak paketlemek gerekeceğini biliyoruz. Peki, bu alanlarda kullanılmayacak eşya ve çöp eşyaların kısacası fazlalık eşyaların atılması gerekmektedir. Taşımacılık esnasında ve yerleşme esnasında sürecin uzamasına sebep olacak sizlerin yerleşme süresini etkilenecek olmasını göz önünde bulundurarak paketlemenizi yapınız. Eşyalarınızı Kolilerken dikkat etmeniz gereken diğer bir hususta yerleşme sırasında kolaylık sağlayacak etkenlerdir. Kolileme işlemi yaparken kolileri numaralandırmak ilk açılması gereken eşyaların belirlenmesini ve taşıma sonrasında problem olmadan pratik bir şekilde yerleşmenize olanak sağlar. Altın, Gümüş, Nakit Para ve Diğer değerli eşya ve evraklarınızı nakliyat başlamadan güvenilir bir şekilde saklayın. Sizlerde bu hizmetlerimizden faydalanmak için hemen bir muşteri temsilcimizle irtibata geçebilirsiniz.

 

Ekintaş evden eve nakliyat

0262 654 04 09

0541 371 07 09