İzmir’in ‘Genç Şarlo’ları 19 Mayıs’ta yarışacak!

İzmir’in ‘Genç Şarlo’ları 19 Mayıs’ta yarışacak!
9 Mayıs 2020 14:00

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Daire Başkalığı ile İzelman A.Ş.’den gençlik bayramında Genç Şarlo Yarışması.

 

 

İBB Kültür Sanat ile İzelman A.Ş., Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamına ortak etkinlik düzenliyor. Etkinlik lise, üniversite ve açık (18-25 yaş) olmak üzere 3 kategoride tirad ve komedi gösteri yarışması olarak gerçekleşecek.

 

Tirad başlığında katılacaklar için konu sınırlaması bulunmayan yarışmada komedi başlığında ise “izolasyon ve sosyal mesafe” ele alınacak.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlanmasına ve değerinin vurgulanmasına, içinde bulunduğumuz bu süreçte, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın motivasyonunun artmasına vesile olacak; gençlik ruhuna, yaş özelliklerine ve beğenisine uygun şekilde düşünülmüş, gençlerin iç dünyasını anlatan eserlerin katılacağı tirad ve komedi gösterisi yarışması son başvuru tarihi 15 Mayıs olarak belirlendi.

 

Dereceye giren eserlerin sosyal medya hesaplarından paylaşılacağı yarışmada ilk 3’e girenlere sürpriz hediyeler verilecek ve aynı zamanda ünlü kişilerle söyleşi olacağı sağlanacak. Mansiyon kazananlara ise 10 kitaptan oluşan Tiyatro Kitaplığı hediye edilecek.

 

Başvurular ücretsiz olup [email protected] adresinden mail olarak kabul edilecek ve sonuçlar ise 18 Mayıs tarihinde açıklanacak.

Katılım şartları hakkındaki detaylı bilgilere www.izelman.com.tr adresinde duyurular kısmından ulaşılabilmektedir.

 

sarlo