İzmir Genelinde Profesyonel Beyaz Eşya Tamiri

İzmir Genelinde Profesyonel Beyaz Eşya Tamiri
24 Ocak 2019 11:51

Evlerdeki beyaz eşyalar, hem çok çeşitli hem de önemli eşyalardır. Fiyatları da diğer eşyalara nazaran yüksek olan beyaz eşyaların bakım ve onarımlarının zamanında ehil ellerde yapılması bu bakımdan önem arz etmektedir. Beyaz eşya servisinde kalite ve garantili hizmet pek çok kişi açısından oldukça caziptir. Bu nedenden dolayı müşteri memnuniyetini ön planda tutan egeservisizmir.com tüm hizmetlerini 1 yıl garantili olarak sunmaktadır. Uzman kadrosuyla, profesyonel bir hizmet anlayışına sahip olan firma, evlerde bulunan tüm beyaz eşyaların tamiri konusunda yetkindir. İzmir’in tüm ilçelerine, kaliteli hizmet verebilmektedir. Firmanın hizmet ağı oldukça geniştir, Buca kombi tamiri sağlanan hizmet bölgelerinden sadece biridir.

 

İzmir Klima Tamiri

 

Ev ve iş yerlerinde, iklimlendirme cihazlarının kullanımı giderek yaygınlaşmıştır. Buna mukabil, bu cihazların bakımlarının ihmal edilmeden yapılması gerekmektedir. Bilindiği gibi klimaların filtreleri toz ve bakterilerin yaşaması son derece uygun ortamlardır. Bu ise hava ile solunduğunda çeşitli hastalılara davetiye çıkarmaktadır. Klima kullanan kişiler, klima bakımlarını muntazam olarak yaptırmalıdır.
Ayrıca, arıza durumlarında, izmir klima tamiri konusunda faaliyet gösteren firmadan yardım alınabilmektedir. Firma, hızlı bir servis sunmakta ve 1 yıl garantili hizmet vermektedir. Firma, klima tamiri sonrası, onarım garanti belgesi vermekte, klima aynı arızayı gösterdiğinde ise, ücretsiz olarak tamiri gerçekleştirmektedir.

 

İzmir Kombi Tamiri ve Bakımı

 

Firma, pek çok evin, iş yerinin ısınmak için kullandığı kombi tamiri konusunda da yetkin bir firmadır. Kaliteli ısınma için kombinin randımanlı çalışması gerekmektedir. Zamanında ve yetkin firmalara yaptırılmayan bakımlar, kombinin arızalanmasına neden olmaktadır. Bu noktada, izmir kombi tamiri konusunda profesyonel ve işinin ehli teknisyenleriyle faaliyetlerini sürdüren firma devreye girmektedir. Kombi tamiri de garantilidir. 1 yıl içinde aynı arıza tekrarlarsa, firma, yeni tamiri ücretsiz olarak yapmaktadır.

Beyaz Eşyalar İçin Hızlı ve Kaliteli Servis

 

Tüm beyaz eşyaların tamiratında uzman olan firma, hizmetine olan güvenini, 1 yıl garantili tamirat belgesiyle göstermektedir. Firma, 7/24 çalışma prensibi ve uzman kadrosuyla kombiden, klimaya, tüm beyaz eşyalar için, İzmir’in tüm bölgelerinde hizmet vermektedir.