İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak
21 Kasım 2017 12:51

İzmir büyükşehir Belediyesi personel alımı yapacağını tüm halkına duyurdu. Bu doğrultuda pek çok pozisyona alımlar gerçekleştireceğini duyuran İzmir Büyükşehir Belediyesi iş başvurusu yapacak adaylarda ne gibi şartlar arıyor? Yılın hangi zamanlarında iş ilanları duyurulacak hepsi merak konusu. Yapılan tüm açıklamaları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Yazının devamından ilan ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.

 

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

İzmir Büyükşehir belediyesi yaptığı çalışmalar ile halkını memnun etmeye, bu doğrultuda şehirdeki istikrarını korumaya çalışıyor. Şehirde belediye bünyesinde çalışmak isteyen binlerce insan var. Elbette belediye bu insanların hepsine iş bulmakla yükümlü değil. Yine de pek çok kişiye iş imkanı sağlayarak bu insanları mutlu etmeye çabalıyor. İzmir büyükşehir belediyesinde yeni projeler için çalışmalar sürerken işçi veya personel adaylarına yeni fırsatlar doğuyor. İzmir büyükşehir belediyesinin 2018 yılında personel alımı yapacağı söylentisi pek çok İzmirliyi umutlandırdı diyebiliriz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

İzmir Büyükşehir Belediyesinde Çalışma Şartları Nasıl?

Belediye içerisinde çok rahat çalışma koşulları olduğundan özellikle çalışanlar memur statüsünde sayıldığından çalışma koşulları çok iyi diyebiliriz. 09:00-17:00 arası mesai saatleri bulunan personeller öğlen 1 saat kadar paydos veriyor ve hafta sonu izinlerinde de kendilerine vakit ayırabiliyorlar.

İzmir Büyükşehir Belediyesine Bağlı Birimler

İzmir büyükşehir belediyesine bağlı onlarca birim bulunmaktadır. Bu birimler içerisinde yüzlerce çalışan ile faaliyet göstermektedir. Belediye bünyesindeki birimlere göz atacak olursak, İnsan kaynakları birimi, itfaiye birimi, zabıta birimi, yazı işleri birimi, imar ve şehircilik birimi, makine ikmal bakım ve onarım birimi, bilgi işlem birimi, park ve bahçeler birimi, ulaşım birimi, kültür sanat birimi, sosyal hizmetler birimi gibi sıralayabiliriz. Elbette tüm birimler bunlarda ibaret değil. Belediye içerisinde daha nice birimler bulunmaktadır. Personel alımı ilanları yayınladığı takdirde bu birimlerden pek çoğuna iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Aşağıda yer alan link adresinden geçmiş dönem ve güncel memur alımlarına ilişkin ilanları görebilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Geçmiş Memur Alımları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımları

İzmir büyükşehir belediyesi kendi içerisinde yer alan belediye şirketleri ile projelerini gerçekleştiriyor. Bu projeler için geçici veyahut sürekli işçi alımı yapabilmekte. Belediyenin rahat çalışma ortamı olması insanlarda buralarda çalışma isteği uyandırıyor. Ayrıca yapılan düzenli ödemeler işçileri bir hayli memnun ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Güncel İş İlanları

İzmir büyükşehir belediyesi çatısı altında yüzlerce çalışanı olduğu için sürekli olarak yeni ilanlar yayınlayamıyor. Bu yüzden belediye çatısı altında çalışamayan insanlar için özel sektör seçeneği devreye giriyor. İzmir ekonomik anlamda da büyük şehirlerimizden biri olduğu için pek çok sektörde insanlara iş kapısı bulunmaktadır. İzmir’de güncel iş ilanları takibi için aşağıda yer alan linki takip edebilirsiniz.

İzmir İş İlanları