İyi ve Kaliteli Knight Online Pvp Serveri

İyi ve Kaliteli Knight Online Pvp Serveri
16 Temmuz 2020 23:09

Dünyanın en çok oynanan oyunu Knight Online’ye özel olarak hazırlanan pvp serverde, daha güvenilir ve daha keyifli bir oyun deneyimini yakalamak mümkündür. Türkiye’de Knight Online pvp serverleri konusunda çok fazla seçenek bulunuyor. Bu seçenek çeşitliliği avantajları ile birlikte dezavantajlarda oluşturuyor. Özellikle her birinin yüksek kaliteye sahip olması ve kapanmama güvenirliliğine sahip olabilmesi mümkün değildir. Bu alanda çok uzun süredir adını duyuran ve 15 yıllık oyun sektörü tecrübesine sahip olan Sultanwar, fark oluşturuyor. Tüm Knight Online oyun özelliklerini ve oynanış kalitesini daha özel biçimde deneyim etme imkanını oyun tutkunlarına sunuyor.

 

Sultanwar Knight Online Pvp Server Nedir?

Türkiye’de faaliyet gösteren ve en fazla aktif oyuncu sayılarına sahip Knight Online pvp serveri Sultanwar ile asla emeklerinizin boşa gitmeyeceği bir karakter gelişimi gerçekleştirebilirsiniz. Asla sunucu kapanma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayacağınız güvence ediliyor. Bununla birlikte oyun içi satın alımlarda hem pratiklik hem de güvenilir ödeme kanalları da sunuluyor. Sunucuda bulunan ek özellikler sayesinde her bir oyuncu eşit ve adil biçimde oyuna başlayabiliyor ve karakter gelişimlerini sürdürebiliyr.

Sultanwar Knight Online Pvp Server Avantajları

Sultanwar pvp serverinde her bir oyuncu doğrudan gerçek oyunların mevcut olduğu seviyelere gelebilmektedir. Bu şekilde oyun başlangıcında gereksiz gelişime bağlı zaman kayıplarıyla uğraşmak zorunda kalınmıyor. Sultanwar’da oyunculara sunulan avantajların arasında;

  • Oyuna 83 level ile başlanması
  • Karakter seçim şansı
  • İlk kayıt haftasında “Oto Hediye Kutu” gibi sürprizlerle dolu hediyeler
  • EMC, LFC ve Eslant’taki canavarlardan “Hazine Sandığı” kazanabilme imkanı,
  • Boss, Monster Stone ve CZ Bowl Bahçesi gibi alanlardan old takılar kazanma imkanı,
  • CZ bahçesi, Prototype canavalar ya da etkinlik boslları ile hepa itemler kazanma imkanı,
  • Madern farmı yapılabilmesi,
  • Genie’nin ücretsiz olması,
  • İtem kiralama ile tüm itemlerin belirli süreler için kiralanabilmesi,

Gibi son derece önemli özellikler bulunuyor. Bununla birlikte Sultanwar’ın her saat başı gerçekleştirilen etkinlikleri ve diğer genel etkinlikleri ile gerçek TL değeri bulunan ödüllerinde yer aldığı bol bol ödüller kazanabilmek ve oyunu daha da eğlenceli hale getirebilmek mümkündür.