İşyeri Temizliği

İşyeri Temizliği
26 Haziran 2020 10:17

İşyeri temizliği şirketinde düzenli olarak bir temizlik personeli çalıştırmayan şirketler için büyük bir çıkmaza dönüşebilir. Özellikle yoğun iş temposu içinde sürekli kullanıma açık olan işyerinizin temizliğini yapmak büyük bir problemdir. Şirket çalışanlarının aralarında dönüşümlü yaptıkları temizlik genellikle çoğu durumda yetersiz kalmaktadır. Oysa ofisler, temizliğe en çok dikkat edilmesi gereken alanların başında yer almaktadır. Her gün ziyaretinize ya da alışverişe gelen onlara müşteriniz için temiz bir alanda hizmet sunmak fazlasıyla önemli olacaktır. Bu konuda eğer düzenli ve kadrolu bir personel çalıştırılmıyor ise işyeri temizliği firmaları aracılığı ile profesyonel destek alınması kaçınılmazdır.

 

Doğru İşyeri Temizliği Nasıl Yapılır?

 

Ofis temizliği işinde dikkat edilmesi gereken birden çok husus vardır. Bunlardan en önemli olanı büro demirbaşı olan mobilyaların tozunun alınması, yerlerin önce ıslak sonra kuru mopla silinmesi, elektronik eşyaların uygun temizlik maddeleri ile temizlenmesi, camların silinmesi, lavaboların dezenfekte edilmesi şeklindedir. Bu noktada işyeri temizliği şirketi olarak hizmet veren birçok kuruluş Temizlike kalitesi ve güvencesi ile hizmetinizdedir.

İşyeri temizliği günümüzde çok daha fazla önem kazanmıştır. Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle ortaya çıkan salgın hastalık süreci halk sağlığını korumak adına özellikle toplu kullanıma açık alanların temizliğinin önemini eskisinden daha fazla arttırmıştır. Bu alanların sadece temizlenmesi değil dezenfeksiyon işlemlerinin yapılması ve strelize edilmesi işleri de oldukça önemlidir. Hem sizin, hem çalışanlarınızın hem de ofisinize gelecek olan tüm müşterilerinizin sağlığı sizin doğru temizlik firması seçerek vermiş olduğunuz karardadır.

 

Temizlike.com olarak Temizliği Ayağınıza Getiriyoruz

 

Temizlike olarak tüm temizlik dallarında olduğu gibi ofis temizliği konusunda da anlaşmalı olduğumuz firmalarla sizlere hizmet veriyoruz. Temizliği ayağınıza getiriyoruz! Türkiye’nin hangi ili ya da ilçesinde olursanız olun, sizlere hizmet verecek en yakın firmayı tercih edebilirsiniz. Birden fazla firmadan teklif alarak bütçenize en uygun firmayla anlaşma sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu hizmeti kapıda ödeme seçeneği ile alabilirsiniz. Bu sayede bizimle herhangi bir kart bilgisi de paylaşmak zorunda kalmazsınız.