İstihbaratçı polislerin listesi PKK’ya mı sızdırıldı?

İstihbaratçı polislerin listesi PKK’ya mı sızdırıldı?
27 Ağustos 2014 13:56

Diyarbakır’da iki gün üst üstü 2 polisin pusu kurularak şehit edilmesi ve o polislerden birisinin istihbaratçı olması, polislerin listesi PKK’ya mı sızdırıldı sorusunu gündeme getirdi.

 

Diyarbakır’da son iki günde 2 polisin şehit edilmesi gündeme bomba gibi düştü.

 

Her iki saldırıda da polislerin pusuya düşürülmesi, saldırıların arkasında terör örgütü PKK mı var sorularını akıllara getirdi.

 

Nitekim dünkü pusuda şehit edilen polis memurunun hayatını kaybettiği yerde inceleme yapan Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, “”Olayla ilgili olarak şu an kesin bir şey yok. Ancak polis memuru İstihbarat şubede çalışıyor. Muhtemelen bir terör saldırısı olabilir” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

 

POLİS MEMURU OSMAN BAL EVİNİN ÖNÜNDE ŞEHİT OLDU

 

Polise ilk saldırı 2 gün önce gerçekleşti. Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri’nde ikamet eden bir polis memuru, gece evine gelirken saldırıya uğradı. Arabadan indiği sırada arkadan yaklaşan saldırganlar 20 el ateş etti. Hain saldırıda polis memuru Osman Bal olay yerinde şehit oldu.

 

VE DÜNKÜ İSTİHBARATÇI POLİSE YAPILAN SALDIRI

 

Diyarbakır’da polise yapılan bu saldırıdan daha 24 saat geçmeden bu sefer başbak bir polis yine pusu kurularak şehit edildi. Polis Memur Ali Kızıloğlu’nun istihbarat şubede çalışıyor olması ve Emniyet Müdürü’nün “terör saldırısı olabilir” açıklamaları saldırıya ilişkin kuşkuları daha da artırdı.

 

İSTİHBARATÇI POLİSLERİN LİSTESİ PKK’YA MI SIZDIRILDI?

 

Diyarbakır’da 2 polisin şehit olduğu 2 gün arayla yapılan bu saldırılar sosyal medyada da tartışıldı. Şehit edilen polislerden birisinin İstihbarat şubede çalışıyor olması, “Acaba PKK-KCK operasyonlarına katılan polislerin listesi PKK’lılara mı sızdırıldı” sorusunu gündeme getirdi.

 

 

Kaynak: Aktif Haber