İşte Muharrem İnce’nin bahsettiği film…

İşte Muharrem İnce’nin bahsettiği film…
11 Mayıs 2018 18:20

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Rize mitinginde yaptığı konuşmada ülkenin içinde bulunduğu durumu Kemal Sunal’ın Korkusuz Korkak filmiyle tarif etti.

 

 

 

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Rize mitinginde bir Yeşilçam filminden bahsederek,” Kemal Sunal’ın filmlerinden birinde, iki hasta doktora gider, tahlil sonuçları karışır. Biri ölümcül hastadır, öbür sağlam. Hasta olana iyisin, diğerine hastasın derler. Türkiye’nin durumu da aynen böyle. Devleti yönetenlere sorsan ekonomi 10 numara. Ama Dolar, Euro niye yukarı çıkıyor? Borsa niye düşüyor?” dedi.

 

Kemal Sunal’ın 1979 yılı yapımı ‘’Korkusuz Korkak” adlı filminde, Mülayim Sert ve Mülayim Ters adlı iki hastanın tahlil raporları karışmış ve doktorlar Sunal’a 6 ay ömür biçmişti. Bunun üzerine hayata değişik gözle bakan Kemal Sunal’ın canlandırdığı ‘’Odacı Mülayim Sert” karakterinin ruh hali değişmiş ve hiçbir şeyden korkmayıp, bomba bile imha etmişti. Mülayim korkusuzluğuyla bambaşka bir insan olup ünlü olmuştu. Filmde Sunal’ın yanı sıra, Belkıs Dilligil, Turgut Özatay ve Zafer Önen de rol almıştı.

 

 

Kaynak: Yavuz Alatan-Sözcü

 

İşte Muharrem İnce’nin bahsettiği film…