İşte CHP’nin 17 Aralık afişleri! CHP’li Tekin: Edirne’den Kars’a kadar sokak sokak…

İşte CHP’nin 17 Aralık afişleri! CHP’li Tekin: Edirne’den Kars’a kadar sokak sokak…
17 Aralık 2014 09:40

CHP 17 Aralık’ın yıldönümü nedeniyle 30 kentte yolsuzluk afişleri asmak istedi. Ancak afişlere billboardlar dolu olduğu gerekçesiyle vize verilmedi. Şimdi CHP’liler ayaklı billboard olup yolsuzluk afişlerini sokak sokak gezdirecek.

 

 

CHP 17-25 Aralık tarihleri arasını ‘Yolsuzluk Haftası’ olarak ilan etti. CHP, Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Bülent Tezcan ve Sezgin Tanrıkulu’nun ortak imzaları ile TBMM Başkanlığı’na ’17 Aralık günü başlayıp 25 Aralık günü biten bir haftalık sürenin ‘’Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele etme Haftası’’ ilan edilmesini öngören kanun teklifi de verdi. Ayrıca , 30 ilde yolsuzluk konusunda billboard çalışması yapılmak istedi.

 

 

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in verdiği bilgiye göre bu afişlere üç katı fiyat istendi parti bunu da kabul etmesine rağmen bu tarihler arasında 30 ildeki billboardların dolu olduğu CHP’ye bildirildi. Radikal’e konuşan Tekin, “Ayın 17’siyle 21’i arası bütün billboardlar kapalıymış, ’21-28’i arasını ancak yer verebiliriz’ dediler. Kendi paramızla, Türkiye ’de bir daha rezalet yaşanmasın diye billboard yaptırmak istedik ala olmadı. Hazırladığımız afişleri astıramadık” dedi. Afişleri partililerin ayaklı billoard olarak taşıyacağını dile getiren Tekin “Edirne’den Karsa’a kadar Türkiye’nin dörtbir yanında bu afişleri örgütümüz sokak sokak gezdirerek halka anlatacak. Özellikle hafta sonu etkinliklerimiz yoğun olacak” diye konuştu.

 

 

CHP’LİLER YÜRÜYEN BİLLBOARD OLUYOR

 

 

Genel Merkez tarafından örgütlere gönderilen afişler ‘Soyulduk ey halkım unutma bunu’ sloganı ile düzenlenecek etkinliklerde kullanılacak. Afişleri partililerin ayaklı billoard olarak taşıyacağını dile getiren Gürsel Tekin “Edirne’den Karsa’a kadar Türkiye’nin dörtbir yanında bu afişleri örgütümüz sokak sokak gezdirerek halka anlatacak. Özellikle hafta sonu etkinliklerimiz yoğun olacak” diye konuştu. İşte billboardlara asılamayan o afişlerden bazıları:

 

2 3 4