İşte CHP örgütünün sesi!

İşte CHP örgütünün sesi!
22 Şubat 2019 12:50

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “YSK’ya bildirilen belediye meclis üyeliklerinden CHP yöneticilerine yakın olanları istifa ettirerek yerlerine örgütün belirleyeceği isimleri atayacağını” söylemesinin ardından bir kampanya başlattık.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Halkın Habercisi olarak okurlarımızdan gelen isimleri “CHP yönetimine yakın olan meclis üyelerinin isimlerini bize bildirin Kılıçdaroğlu’na iletelim” başlıklı haberimizde yayınlamaya başladık.

 

 

Bu haberimize sadece isimler gelmedi.

 

 

CHP tabanı, Halkın Habercisi olarak bizim de yıllardır eleştirdiğimiz CHP’deki demokratik olmayan uygulamalardan duydukları rahatsızlığı da dile getirdiler.

 

 

İşte CHP örgütünün sesi olan o serzenişler:
-Merhaba öncelikler böyle bir yöntem ile tabanın sesi olma çabanız takdire şayan tebrik ediyorum. Gaziantep Merkez Şehitkamil İlçesinde Örgüt Tabanının Rahatsız Olduğu Bazı Şeyleri Bildirmek İstiyorum. Gaziantep 15 yıl öncesine kadar Cumhuriyet Halk Partisinin Kalesi İken kaybedildi. Yaklaşık 15 yıldır Gaziantep CHP aile şirketine dönüşmüştür

 

– Halkın habercisi rica ediyorum biz sesimizi duyuramıyoruz lütfen yardımcı olun.

 

-Biz çalışalım onlar oturup bir yere gelsin öylemi.Nerde hak hukuk.

 

– Ben CHP nin 40 yıllık hizmetkarıyım. Hatay ili Merkez ilçe ve Defne ilçemizde partimize hizmet etmeyen insanlar listelerde yer aldı.

 

– Pek bi şey olacağını düşünmüyorum ama; yine de vatandaşlık görevimi yapayım. Şanlıurfa Siverek’de CHP’nin de AKP’den farkı kalmamış malesef
-İzmir Karabağlar’da yanlış atama yaparak bize sekiz ilçeyi kaybettiren örgüt simdide 4 .5 ilçeyi daha A.K.P ye teslim etmeye hazırlaniyor artık bizim partide sosyalistlik kalmamış rantlar öne çıkmış

 

 

– Merhabalar, Liyakate sunduğunuz katkıdan dolayı sonsuz teşekkür ederiz.

 

-Desteğiniz için sonsuz teşekkürler

 
– Partimizin katılacak olduğu 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İzmir/Dikili ilçesi için belirlenen meclis üyeleri aday listesindeki isimler akrabalık ilişkisine bağlı olarak belirlenen listeler olup bu durum Dikili ilçesinde partimizin seçimi kaybetmesi konusunda çok büyük bir risk oluşturmaktadır.