İstanbul’da şafak operasyonu

İstanbul’da şafak operasyonu
19 Mayıs 2015 09:08

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şafak vakti İstanbul’da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında birçok kişi gözaltına alındı.

 

Fatih, Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasından sabahın ilk saatlerinde hareket eden Mali Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, daha önceden belirlenen bir çok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Özel Harekat Polisleri de destek verdi. Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Sığırtmaç Caddesi’nde bulunan lüks bir siteye giren polis ekipleri içeride incelemelerde bulunurken başka bir ekip de Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi’nde bulunan bir rezidanstaki iki daireye operasyon düzenledi. Operasyonun içeriği hakkında ise bilgi verilmedi.

 

GÖZATINA ALINAN KİŞİ RAHATSIZLANINCA AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

 

Öte yandan, Osmaniye Mahallesi, Sığırtmaç Caddesi’nde bulunan lüks bir sitedeki incelemenin ardından gözaltına alınan bir kişi rahatsızlanınca adrese ambulans çağırıldı. Gözaltına alınan kişi eli kelepçeli olarak ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü. Rezidanstaki incelemelerin ardından ise iki kişi gözaltına alındı.