İstanbul Şişli’de banka soygunu!

İstanbul Şişli’de banka soygunu!
29 Haziran 2017 15:33

Şişli’de bir banka şubesine gelen silahlı kişi güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra bankadan yaklaşık 100 bin TL ile yüklü miktarda dövizi alarak kaçtı. Polis taksiyle kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

 

Hasan YILDIRIM- Mustafa ÖZDABAK- Özgür EREN/İSTANBUL, (DHA

 

Olay, Şişli Merkez Mahallesi İskete Sokak üzerinde bulunan bir banka şubesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, saat 14.00 sıralarında bankaya gelen silahlı bir kişi, bankanın güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek silahını aldı. Silahını banko görevlisine doğrultan soyguncu paraların yanında getirdiği çantaya doldurulmasını istedi. Görevlilerin çantaya doldurduğu yaklaşık 100 bin TL ile yüklü miktarda dövizi alan soyguncu koşarak kaçtı.

 

 

SOYGUNCUYU ESNAF KOVALADI

 

 

Banka güvenlik görevlisi ve çevredeki esnaf soyguncuyu kovalamaya başladı. Soyguncu arkadan gelenlerin olduğunu görünce bir el havaya ateş etti. Ara sokakta taksiye binen soyguncu olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri plakası belirlenen şüpheli taksiyi Darülaceze Caddesi üzerinde durdurdu. Taksici soyguncunun Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde inerek uzaklaştığını söyledi.

 

 

BANKADA İNCELEME YAPILDI

 

 

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Özel harekat polisleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri bankada ve çevrede detaylı incelemede bulundu. Kaçan soyguncunun eşkalini ekiplere bildiren polisler, soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.