İstanbul Sabiha Gökçen Transfer

İstanbul Sabiha Gökçen Transfer
29 Ekim 2020 13:39

İstanbul Sabiha Gökçen transfer üzerinden sorunsuz yolculuk yapmak isteyen kişilere, firmamız üstün ve konforlu bir taşıma hizmeti sunmaktadır. Bununla beraber firmamız üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve uygun fiyatlı transfer imkânlarından yararlanabilirsiniz. Sizlere sorunsuz bir yolculuk yaşatmak için, üstün bir çaba sarf etmekteyiz.

 

Özellikle Sabiha Gökçen üzerinden yolculuk yapmak oldukça zordur, günün stresinden kurtulmak isteyen kişiler sorunsuz bir şekilde transfer işlemleriyle yolculuklarını yapabilirler. Ülkemizin ve dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul’da problemsiz yolculuk yapmak isteyen kişiler, tarih kokan bu yeri özel araçlarıyla konforlu bir şekilde gezebilirler. Bununla beraber dünyada ki en önemli kentlerden biri olan İstanbul’da trafikte ve toplu taşımalarda zaman kaybetmeden yolculuk yapabilirsiniz. Erken rezervasyon durumunda ücret tarifleriniz de belirli bir indirim yapılmaktadır.

 

Kaliteli Transfer Hizmeti Nasıl Anlaşılır?

İstanbul Sabiha Gökçen Transfer hizmetinin kaliteli olup olmadığı bazı özelliklerle anlaşılabilir. Firmanın son model transfer araçlarına sahip olması, deneyimli kadrolara yer vermesi kaliteli hizmetler sunduğunun en önemli belirtisidir. Bunun haricinde transfer firmasının kurumsal bir kimliğe sahip olması, geniş referanslar sunduğu kaliteli bir transfer firması olduğu anlamına geliyor. Dolaysıyla tüm bu özellikleri firmamızda bulabilirsiniz. İşletmemiz  İstanbul  bölgesindeki birçok kurumsal işletmeler tarafından tavsiye ediliyor. Saygın kadrolarımızla birlikte İstanbul trafiğine takılmadan hizmetler sunuyoruz. Kadrolarımız deneyimli olduğundan daha erken sürede hizmetler sunuyor. Bu bakımdan müşterilerimizin zaman tasarrufu etmesini sağlıyoruz.

Randevularınızı Nasıl Alabilirsiniz?

İletişim kanallarımızın her birinden randevu oluşturabilirsiniz. Burada önemli olan hangi saat başlangıcında araca ihtiyacınız olduğunu net olarak bildirmenizdir. Ayrıca kaç kişilik bir araç istediğinizi ve varış noktanızı da sizlerden ek bilgiler olarak alırız. Seçenekleriniz arasında tercih ettiğiniz aracı belirtebilmeniz de bulunur. Araçta yolculuk edecek kişilerin bilgileri de sisteme girildikten sonra randevunuz tamamlanmış olur. Bundan sonrasında tekrar bizi aramak zorunda kalmazsınız. Bilgilerinizi hatasız olarak vermeniz sonrasında sorun yaşamamanız adına önemlidir.

En küçük bir hata size zaman kaybı olarak geri dönebilir. Günün her saatinde randevu oluşturabilirsiniz.

 

İstanbul Sabiha Gökçen Transfer

İstanbul Sabiha Gökçen Transfer özel günleriniz için de sizlere destek verir. Kalabalık organizasyonlarda grupları taşıma işini araçlarımız ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

Lüks Araç Transfer Hizmeti Nedir?

İstanbul Sabiha Gökçen Transfer  hizmetinde en çok tercih edilen hizmet modellerinden biri lüks araç transfer hizmetidir. Bu hizmet modeliyle tercihinize göre İstanbul turu atabilir veya diğer illerimizi ziyaret edebilirsiniz. Lüks araç transfer hizmetimizde de indirimli fiyat tarifeleri sunuyoruz. Bunun haricinde geniş konsept üzerinden bu hizmeti sunuyoruz. Birbirinden görkemli ve şık lüks araçlarımızla sizlere en kaliteli şekilde hizmetler sunuyoruz. Lüks araç modellerimiz geniş renk seçeneklerine sahiptir. Dolaysıyla dilediğiniz renk tonundan ve markadan lüks araç transfer talebinde bulunabilirsiniz.

Güvenli Hizmet İçeriği

İstanbul Sabiha Gökçen Transfer hizmetini aldığınızda göreceğiniz gibi, güven içerikli bir çalışma oluşturuyoruz.

  • Araç içerisindeki konfor
  • Alınan tedbirlerden oluşan son model araçlar
  • Kaskosu yaptırılmış ve yenilenmiş araçlar
  • Varsa çocuğunuz için araba koltuğu imkânı
  • Aracın yapılan bakımları
  • Araç içerisinde rahat edecek şekilde ayarlanmış koltuk aralıkları

Gibi maddi güvenin yanı sıra manevi güven dolu ilişkiye de öncelik veriyoruz.

Firmamızın Sizlere Sunduğu İmkanlar

İstanbul Sabiha Gökçen Transfer hizmetinin sunduğu avantajlarından biri de müşterinin dediği saatten 20 dakika öncesinden bekleme alanında olunmasıdır. Böylelikle müşterilerimizi mağdur etmemekteyiz.  Birbirinden farklı modellere sahip olan araçlarımızla gidilecek lokasyonlara daha konforlu götürmeyi sağlamaktayız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre aile boyu vip araçlarımızda vardır. Müşterilerimiz isteği saatlerde ulaşma imkânı sunmaktayız.

24 saat boyunca aralıksız hizmet vermekteyiz. Daha lüks araçlarla seyahat etmek isterseniz özel tasarım araçlarımızda mevcuttur. Hijyenik koşullarda isteği alanlara götürmekteyiz. Araçlarımızı dezenfekte yapılan alanlara götürerek hijyenik ortam olmasını sağlamaktayız. Siz de bu hizmetten yararlanmak isterseniz firmamız tarafından sertifikalı şoförlerimiz ile konforlu sürüş hizmeti vermekteyiz.