İstanbul Personal Trainer Hizmeti

İstanbul Personal Trainer Hizmeti
12 Ocak 2020 09:32

İstanbul’da profesyonel eğitmenlerden oluşan, personal trainer hizmeti almaya ne dersiniz ? Online beslenme, yaşam tarzı ve fitness eğitimimizle en iyi hayatınızı yaşayın ve vücut formuna kavuşun.Kişisel öneriler ve günlük koçluk yoluyla zihninizi, bedeninizi ve sağlığınızı dönüştürmede size rehberlik edeceğiz.Hissettiğin kadar iyi görünmek ister misin?

 

Fitness Hedeflerinizi ve Beslenme Gereksinimlerinizi Tartışmak için Bizimle İletişime Geçin.

İstanbul Personal Trainer Hizmetinin Faydaları Nedir ?

Kişiselleştirilmiş Eğitim

Gerekli fitness ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve işinizle meşgulken iyi bir vücuda sahip olmanızı sağlayacak samimi bir fitness rutini.

Beslenme Rehberliği

Fitness ve egzersiz gereksinimlerinizle çalışacak özel beslenme planları. Plan, mevcut yaşam tarzı dönüşümünüzle de el ele gidecek.

Eğitmen-Danışan ilişkisi

Tüm müşterilerimizle bir “Açık İç Politikamız” var. Bu, ihtiyaç duyduğunuzda bize metin, e-posta veya canlı aplikasyon uygulaması aracılığıyla ulaşabileceğiniz anlamına gelir.Ayrıca İstanbul’da Fitness Uzaktan Eğitim İstanbul mevcut.

İstanbul’da Personal Trainer ve Fitness Hedeflerinize Ulaşmak için 6 Yol

Yüz Yüze Eğitim

İlk danışmanızdan sonra, her ay antrenörünüzle bir video görüşmesine atlayacaksınız, böylece eğitiminizin büyük resmini, yaşam tarzınızın başarınıza nasıl katkıda bulunduğunu, beslenmenizin ilerlemenizi nasıl desteklediğini ve nerede yapacağınızı tartışabilirsiniz. sıradaki olmak. Bu koçluk, fitness hedeflerinize bağlı kalmanıza yardımcı olur, böylece egzersiziniz her gün devam eder.

İstanbul’un en iyi Personal Trainer hizmeti.

Süreç İçi Değerlendirmeler

Gücünüz, kondisyonunuz ve beslenmenizle şu anda nerede olduğunuzu görmek için sizi çevrimiçi bir değerlendirme protokolünden geçireceğiz. Fitness yolculuğunuzda nerede olduğunuzu sürekli olarak yeniden değerlendireceğiz. İlerlemenizi ölçmek için kullandığımız kanıtlanmış yüzlerce karşılaştırmalı testimiz var, ayrıca hareketinize, iyileşmenize ve günlük olarak eğitime hazır olmanıza da yardımcı olur.

Özelleştirilmiş Günlük Eğitimler

Asla sabit bir şablon programı almayacaksınız. Her zaman özel olarak fitness ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış, vücudunuzu dönüştürmenize ve attığınız her adımda sizi ileri götürmenize yardımcı olacak özel bir programa sahip olacaksınız.
Sizin gibi akan ve akan bir program.
Daha az yayla ve tuzakla karşı karşıya kalacaksınız ve aksi takdirde daha uzun ve daha hızlı ilerleyeceksiniz.

Beslenme Rehberliği

Beslenme sizin için özel olarak tasarlanmalıdır.
Eğitim programınızda size yardımcı olacağımız gibi, beslenme konusunda ilerleme kaydetmenize yardımcı olmak için sizinle birlikte çalışacağız. Sadece periyodik bir beslenme planı olmakla kalmaz, aynı zamanda mevcut eğitim planınız ve yaşam tarzınızla da el ele gider. Beslenmeniz bölgeye yerleşmeye devam ettikçe, geçmişte sizi atlatmış olan ek ilerleme noktalarının yüzdesini bulacaksınız.

Yaşam Tarzı ve Alışkanlığı

Bir saatlik egzersiz 24 saatlik günün sadece% 4’üdür.
Birlikte, spor salonunun dışında, yaşamınızın tüm yönlerinde dengeyi korumanıza yardımcı olacak sağlıklı ve sürdürülebilir alışkanlıklar oluşturmaya odaklanacağız.
Günlük su alımı, güneşe maruz kalma, günlük rutinler, uyku programları, stres yönetimi gibi şeyler, fitness hedeflerinize ulaşmanız için bir araya getirilmesi gereken bulmacanın parçalarıdır.

Canlı Destek Aplikasyonu ile Günlük Bağlantı

Günlük programınızı Canlı Destek Uygulaması aracılığıyla alacaksınız. Doğrudan telefonunuza bağlanan son teknoloji ürünü bir platformdur. Programınızı, hareketlerin bir video kütüphanesini ve bir dizi ölçüt ve değerlendirmeyi görebileceksiniz. Sonuçlarınızı koçunuza gönderir, egzersizlerinizin videolarını gönderir ve geri bildirim alırsınız, böylece fitness ve beslenme antrenmanınızın tüm alanlarında sürekli olarak gelişebilirsiniz.

İstanbul Personal Trainer Hizmeti İçeriği

İstanbul Personal Trainer İçeriği

  • İlerlemeyi izlemek için kişisel bir koç ve kendi profilinizden oluşan programlar.
  • Günlük kişiselleştirilmiş makrobesin reçetesi
  • Günlük beslenme alışkanlığı oluşturma hedefleri
  • Kan çalışmasının analizi
  • Ek öneriler
  • Koç ile günlük iletişim
  • Haftalık yansıma check-in’leri ve makro ayarlamaları
  • Zoom üzerinden aylık check-in koçluğu
  • Teknik direktör sorularınızı, endişelerinizi veya destek almak için 7/24 erişim.
  • Her adımda sizi sorumlu tutabilmemiz için makrobesin sayılarınızı vurmakta başarılı olduğunuzdan emin oluruz! Bu, yiyecek günlüklerinizi analiz etmeyi ve parçalamayı ve besin yoğunluğunuzu artırmanıza yardımcı olacak yiyecekler önermeyi içerir.

İstanbul Personal Trainer Hizmeti Almamanın Zararları

  • Bütün gün stresli ve tembel hissedeceksiniz. Hayatınızı bir araya getiremezsiniz ve sağlığınız bir karmaşaya dönüşür.
  • İstenmeyen sağlık sorunları yaşarsınız ve yeme alışkanlıklarınız kötü bir yaşam tarzına neden olur.
  • Kötü rutin alışkanlıklarınız sizi yanlış durumlara sokacak, kendinizi boş ve kırık hissedecek ve huzurunuzu kaybedeceksiniz.

Hala düzeltebilirsiniz! Ve halletmenize yardımcı olacağız! SİZİN EN İYİ VÜCUT FORMUNUZA dönüştürülmesine yardımcı olacağız . Böylece en iyi hayatınızı yaşayabilirsiniz.

0 546 494 34 91

Kaynak; https://personaltrainerim.com/istanbul-personal-trainer-hizmeti/