İstanbul Havalimanı Transfer

İstanbul Havalimanı Transfer
18 Mayıs 2020 17:15

Havalimanına ulaşım bazı şehirlerde oldukça kolay olsa da İstanbul gibi büyük şehirlerde oldukça güç olabiliyor. Bunda elbette trafiğin etkisi çok büyük. Kalabalık şehirde havalimanı bir yana bir yerden kısa mesafeli başka bir yere giderken bile yol durumuna göre saatler harcamak gerekebiliyor. Durum böyle olunca insanlar yollarda oldukça büyük sıkıntılar çekebiliyorlar. İstanbul Havalimanı transfer konusunda geçmişte en çok sıkıntı yaşayan şehirlerin başında geliyordu. Her ne kadar metro, otobüs ve firmanın servisleri olsa da yine de insanların yollarda saatler harcamasına engel olamıyordu. Taksi de bir diğer seçenek ancak bulunduğunuz yere göre taksinin de bedeli oldukça fazla olabiliyor. Bu sebeple transfer için özellikle İstanbul gibi bir şehirde en iyi seçeneklerden bir tanesi transfer hizmetidir.

 

Yıllardır insanlara havalimanı transfer konusunda son model araçları ile destek olan firmamız Fansa Tur, Anadolu yakasında olduğu gibi Avrupa yakasında da hizmetlerine aralıksız devam ediyor. 1-6 veya 1-13 kapasiteli araçlarımız ile hem keyifli hem rahat hem de ekonomik transfer sunuyoruz. 8 yıldır müşteri memnuniyeti odaklı yaptığımız transfer çalışmalarımız İstanbul’un tamamını kapsamaktadır. Yani İstanbul’un ister Avrupa ister Anadolu yakası olsun, hangi ilçe ve mahallede olursanız olun sizi transfer aracımızla alıyor ve havalimanına bırakıyoruz. Üstelik gayet ekonomik seçeneklerle. Mercedes Sprinter ve VIP Minibüs model araçlarımız ile bulunduğunuz yere geliyor ve uçuşunuzun olduğu saate en uygun şekilde sizleri bırakıyoruz. İstanbul Havalimanı transfer hizmetimizden yararlanmak için ise tek bir telefon açmanız ya da web sitemizden bizlere ulaşmanız yeterli oluyor.

 

En Uygun Havalimanı Transfer ve Özel Şoförlü Günlük Araç Kiralama

 

Transfer araçlarımızın gerekli bakımları düzenli olarak yapılmakta olup profesyonel şoförlerimiz ile transfer işlemi yapılmaktadır. İstanbul Havalimanı transfer ücretleri ise genel kanının aksine inanamayacağınız kadar hesaplıdır. En basitinden araçlarımız kişi bazlı değil araç bazlı olarak kiralanmaktadır. Yani 13 kişilik kapasiteli bir aracımıza kalabalık bir şekilde bindiğinizde oldukça hesaplı bir bütçe ayırmanız gerektiğini görebilirsiniz. Aileniz, arkadaşlarınız ya da yakınlarınızla transfer aracı talep ettiğinizde hem bu konfordan, hızdan yararlanıyor hem de bunu en ekonomik şekilde elde etmiş oluyorsunuz.

 

8 yıldır hem Anadolu hem de Avrupa yakasında VIP transfer hizmeti sunan firmamız daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını yürütmüştür. Yanınıza alacağınız eşyaların rahat taşınabilmesi, alternatif yollar ile vakit kaybetmeden havalimanına varılması gibi detaylar atlanmamalıdır. Şoförlerimiz İstanbul’un tüm yollarına aşina olup sizleri trafiğe ve kuru gürültüye sokmadan en hızlı ve güvenli şekilde havalimanına ulaştırmaktadır. İstanbul Havalimanı transfer konusunda sizlere günün 24 saati yardımcı oluyoruz. Ayrıca etkinlikleriniz, toplantı ve iş gezileriniz için de transfer araçlarımızdan faydalanabiliyorsunuz. Günlük özel şoförlerimiz sizlerin talepleri doğrultusunda verdiğiniz saate uygun olarak sizleri alıyor ve yine sizlerin dilediği zaman çizelgesinde sizleri geri bırakıyor. İstanbul Havalimanı transfer ve günlük şoförlü araç konusunda aklınıza takılan tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

https://www.fansatur.com/