İstanbul Fuarları İçin Özel Stand Modelleri

İstanbul Fuarları İçin Özel Stand Modelleri
10 Haziran 2019 11:58

İstanbul ticari konuda dünyanın en önemli şehirler arasında yer alır. Hem Türkiye’deki hem de dünyanın farklı yerlerindeki uluslararası şirketler değişik amaçlar doğrultusunda İstanbul’daki fuarlara katılır. Özellikle dünya çapında ürün ve hizmetin milyonlarca kişiye ulaşması için İstanbul’da düzenlenen fuarlar büyük öneme sahiptir.

 

 

Bu yüzden şirket olarak büyümek ve daha geniş yelpazeye açılabilmek için fuarlardaki tanıtım büyük öneme sahiptir. Etkili bir tanıtımın gerçekleştirebilmesi için ise en doğru stand çeşitlerinin değerlendirmesi gerekir. Bu konuda özellikle ahşap stand tasarımları ön plana çıkıyor. Görsel şıklığı ve sağladığı sıcaklık ile oldukça karizmatik bir etki ortaya çıkarmaktadır.

 

İstanbul Fuarları İçin Stand Kiralama

 

Farklı sektörler açısından her yıl İstanbul’da değişik fuar organizasyonları düzenlenir. Bu fuarlarda doğru etkiyi yaratmak ve ürün ile hizmeti tanıtmak için, fuar standları mutlaka uyumlu şekilde değerlendirilmelidir. Profesyonel bir hizmet çatısı altında üretimleri gerçekleştirilen değişik yapıya ve özelliğe sahip olan birçok stand modeli bulunmaktadır.

Bu ürünlere ulaşabilmek için stand kiralama istanbul adına, çok uygun fiyatlarla sipariş verilebilir ve organizasyon süresi boyunca değerlendirilebilir. Tabii bu durum stand modelinin tasarımına, boyunlarına ve özellikleri ile kalitesine bağlı olarak fiyatlar değişkenlik göstermektedir.

 

Farklı Özellikleriyle Fuar Standları

 

Yılın değişik dönemlerinde İstanbul’da birçok fuar organizasyonu düzenlenir. Bu organizasyonlarda gerçek müşteri kitlesine ulaşmak ve iş ortakları ile anlaşma yapabilmek için, en doğru fuar standı çeşitleri değerlendirilmelidir. Ürün ve hizmeti uyan, müşterilerin dikkatini çeken ve saygın bir etki yaratan tasarımlar kullanmalıdır. Ayrıca hizmet konusunda üretimden ulaşıma ve kuruluma kadar profesyonel destek alınması gerekir. Böylece standlar elde edildikten sonra da fuar süresi boyunca herhangi bir problem karşısında destek alınabilir.

Fiyatlarına Göre Stand Çeşitleri

 

Malzeme yapısı ve boyutları ile birlikte sunduğu görsel estetiğe bağlı olarak fuar stand fiyatları değişkenlik göstermektedir. Bu açıdan elde edilecek tasarımlar modüler çeşitler, ahşap modeller ya da teşhir stand seçenekleri olarak tercih imkanı sunmaktadır. Ayrıca her bir stand kendi kategori içerisinde farklı modeller arasından seçim şansı da sağlamaktadır. Böylece İstanbul’da düzenlenecek değişik zamanlardaki fuar organizasyonları için, prestijli ürün ve hizmet tanıtımı gerçekleştirebilirsiniz.