İstanbul böcek ilaçlama

İstanbul böcek ilaçlama
14 Eylül 2017 10:27

Yaklaşık 20 yıldır hizmet veren İstanbul Böcek İlaçlama firması müşterilerine garantili, sağlıklı ve kesin çözümler sunmakta.

 

 

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma hem Anadolu hem de Avrupa yakasında hizmet vermektedir. Firmanın müşterilerine verdiği değeri acil ilaçlama hattı oluşturmalarından daha iyi anlıyoruz. Firmanın hizmetleri oldukça ekonomik ve kaliteli. Sektördeki hizmet gereksinimlerini ve gelişen teknolojiyi oldukça iyi bilen İstanbul ilaçlama firması hem çalışanlarına karşı hem de müşterilerine karşı saygıyı ön planda tutuyor. Böcek ilaçlama Anadolu yakası firması dünya sağlık örgütünün yaptığı çalışmaları yakından takip ederek uygulamaktadır. Ayrıca yaptığı işlerde denetimi sağlamak amacıyla sağlık uzmanları çalıştırmaktadır. Böcek ilaçlama fiyatları konusunda en ucuz en iyi böcek ilaçlama şirketiolduğumuzu garanti ederiz.  Fare ilaçlama, pire ilaçlama, sinek ilaçlama, akrep ilaçlama, kene ilaçlama, apartman ilaçlama, ev ilaçlama, depo ilaçlama, iş yeri ilaçlama, okul ilaçlama, çatı ilaçlama, bahçe ilaçlama vb. bütün ilaçlama konularında sizlere en uygun, en acil şekilde hizmet vermekteyiz.

 

Firmayla iletişim kurmak

 

Firmanın müşterilerine sunmuş olduğu çeşitli iletişim yolları bulunmaktadır. Eğer bulunduğunuz ilçe firmaya uzak mesafedeyse iletişim telefonlarını kullanarak firma ile bağlantı kurabilirsiniz. Bunun yanında firmanın müşterilerine yönelik hazırladığı internet sitesi de bulunmaktadır. Basit kullanımıyla her yaştan insanın rahatça kullanabileceği internet sitesi size firmayla ilgili çeşitli bilgileri de sunmaktadır. Acil durumlar için firmanın acil ilaçlama hattını kullanarak firmadan rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Ayrıca site içerisinde firma hakkında eleştirilerinizi ve dileklerinizi bildirebileceğiniz yorum paneli de bulunmaktadır. Bu sayede siz değerli müşterilerinin önerilerini dikkate alarak eksik yönlerini geliştirmek için bir fırsat sağlamışlardır.

 

Firmanın çalışma sistemi

 

Firma ile iletişime geçtiğiniz takdirde sizden bazı konular hakkında bilgi alarak ne tür bir ilaçlama yapacaklarına karar veriyorlar. Nasıl bir böcek veya haşere için ilaçlama istediğinize veya ne tür bir mekan için istediğinize göre ilaçlama türleri de değişiklik göstermekte. Alınan bilgiler doğrultusunda bulunduğunuz semte bir ilaçlama servisi yönlendiriliyor. Yapılan ilaçlamalarda kullanılan ilaçlar insan sağlığına tamamen zararsız ilaçlardır. Dilediğiniz takdirde firmanın bu konudaki sertifikalarını internet sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz. Firmanın size sunduğu hizmet tamamen garantilidir. İlaçlama sonrası mekân içerisinde tek tük de olsa haşereler görülebilir. Ancak tüm bunlara rağmen haşere yoğunluğu devam ederse firma sizden hiçbir ücret talep etmeksizin işlemi tekrarlayacaktır. Bu durum oldukça normaldir. Gerekli titizlik ve temizlik gösterildiğinde 4 hafta içerisinde tüm haşereler arınacaktır. İlaçlamanın tamamlanmasının ardından size gönderilen servis sorumlusu sizin için bir rapor hazırlayacaktır.