IŞIK DOLGUSU ANKARA

IŞIK DOLGUSU ANKARA
13 Eylül 2018 12:34

IŞIK DOLGUSU ANKARA

 

Göz altı bölgesinde yaşla beraber çökmeler meydana gelir. Çocuklukta gözaltı yanak bölgesi arası geçiş daha siliktir. Bu alanda belirginleşme artınca daha yaşlı durabiliriz. Ayın zamanda özellikle genetik olarak, aşırı ekrana bakma, kronik uykusuzluk, allerjik durumlarda morluklar olabilir. Zamanla artabilir.

 

Bu durumdan operasyon ışında bir şekilde kurtulmak istenirse bu alana dolgu yapılabilir. Piyasada bu işlem genelde göz altı ışık dolgusu ankara olarak bilinir.

 

Hyalüronik asit içeren özel dolgular bu alana verilir. Her alana verilen dolgular değil bu alan için daha özel dolgular gerekmektedir.

 

Açılan bir delikten ucu künt kanül yardımı ile dolgu verilebilir. Ayrıca enjektör ile beraber gelen iğnelerlede dolgu yapılabilir. Tecrübeye bağlıdır.

 

Çökmelere etkisi hemen farkedilir. Bir kaç hafta içinde daha belirgin daha iyi hale gelir. Morluklar ise genelde ilk başta farkedilir derecede azalabilir. Bir kaç hafta içinde daha iyi hale gelebilir. Kalıcılık süresi değişken olmakla beraber 1 tıl civarındadır.

 

Göz altı ışık dolgusu ankara fiyatları değişkendir. Tecrübe önemlidir. Kullanılan malzeme önemlidir. Göz altı ışık dolgusu yaptıranlarda morluklar olabilir. Geçicidir. En doğru ve ayrıntılı bilgiyi doktorunuz verebilir.