İş Sağlığı ve Güvenliği Laboratuvarı

İş Sağlığı ve Güvenliği Laboratuvarı
17 Eylül 2019 19:57

Tüm iş yeri sahipleri iş güvenliği ve işçi sağlığı için mutlaka iş hijyeni ölçümü yaptırmak zorundadırlar. İsg laboratuvarı iş yerlerinde kullanılan cihazların insan sağlığına uygun olup olmadığını, işletmenin çalışma prosedürlerinin yasalara uygun olup olmadığını, hijyen şartlarının yerine gelip gelmediğini detayları ile inceleyen bir sistemdir. Ülkemizde bu işlem zorunlu olduğu için periyodik muayene için bu hizmetleri veren firmalar ile işlerinizi halledebilirsiniz. İşletmenin büyüklüğüne göre bunların tamamını kendi içinizde halledebilir ve sadece denetim için Prosafety firması ile çalışabilirsiniz. Ancak bir çok işletme için özellikle ölçümleri daha yetkin şirketlerde yaptırmaları daha akıllıca olmaktadır.

 

İşletmenizde Güvenlik Tedbirlerini Alın

 

Bunun için de güvenilir firmalar seçmeniz sizin ve çalışanlarınızın sağlığı için oldukça önemli bir konudur. Artık www.prosafety.com.tr adresinden ortam ölçümleri hakkında detaylı bilgi alabilir ve sonrasında alanında en iyi olan firma ile işlerinizi halledebilirsiniz. İş hijyeni ölçümü, güvenilir firmalar tarafından yapılmadığı zaman sizlere ciddi derecede zararlara verebilir. Onun için oldukça iyi bir araştırma yapmanız gerekmekte. Tüm bu konularda alanında uzman kişilerin çalıştığı, yaptığı hizmetlerle birçok iş yerinin tercih ettiği uygun fiyat avantajları ile insanların sağlığı için çalışan firmaya yani Prosafety rahatça ulaşabilir, sizlerde sağlıklı çalışma ortamına kavuşabilirsiniz.

 

İşiniz İçin Periyodik Muayene Yaptırın

 

Bilindiği üzere Çalışma Bakanlığı tarafından yürütülen işçi ve işçi sağlığı başlıklı yasaya göre işçi sağlığı konusunda iş yeri sahipleri her türlü önlemi almak zorundalar. Bunun için de ortam ölçümleri yaptırmaları gerekmekte. İsg laboratuvarı sayesinde, işlemlerinizin tamamını yaptırmış olacak ve hijyen, topraklama, gürültü ölçümlerini de yaptırabileceksiniz. Ortam ölçümü bir çok farklı detayı da içinde barındırıyor olmasından dolayı, İsg laboratuvarı ile bunu elde etmiş olacaksınız. Düzenli olarak da periyodik muayene ile tüm bu ölçümleri yaptırmış olacaksınız.

 

Çözüm Ortağınız İle Yolunuza Devam Edin

 

Yanlış bir analiz her türlü sonucu ile birlikte siz iş yeri sahiplerini ve iş yerinde çalışan personelleriniz için kötü bir son yaşatabilir. Tüm bu sorunları yaşamak istemeyen iş yeri sahipleri isg laboratuvarı alanında önde gelen firmaya ulaşabilir, ölçüm için uygun laboratuvarlarda ve periyodik muayene ile gerekli kontrollerin tamamını düzenli ve zamanında yaptırabilirler.