İrade Grubu öncülerinden Hakkı Aydos CHP kurultay delegesi seçildi!

İrade Grubu öncülerinden Hakkı Aydos CHP kurultay delegesi seçildi!
18 Şubat 2020 12:35

Dün yapılan CHP Ankara 37. İl kongresinde İrade Grubu kurucu ve yöneticilerinden Hakkı Aydos CHP kurultay delegesi seçildi.

 

 H&H ÖZEL HABER

 

 

İrade Grubu CHP’de parti içi demokrasinin yerleşmesi için kurulan ve kurultay delegelerinin oluşturduğu bir çalışma grubu.

 

İrade Grubu yaklaşık 4 yıl önce CHP’de parti içi demokrasinin işlemesi ve CHP tüzüğünün demokratik hale getirilmesi için her platformda mücadelesini sürdürüyor.

 

İrade Grubu, CHP milletvekilleri, PM üyeleri, il başkanları ve kurultay delegelerinden oluşuyor.

 

Çalışmalarını zaman zaman Ankara’da toplantılar halinde sürdüren grubun yöneticiliğini iş adamı Hakkı Aydos yapıyor.

 

Hakkı Aydos,Ankara CHP il örgütünde aktif olarak siyaset yapan bir isim .

 

Zaman zaman Genel Merkez ve il yönetimine muhalif tavırlarıyla öne çıkan Hakkı Aydos  çalışmalarıyla hemen hemen tüm Türkiye’de CHP örgütleri tarafından tanınan bir sima.

 

İrade Grubu 28-29 Mart’ta yapılacak CHP büyük kurultayında gerek CHP Genel Başkan adaylığı konusunda gerek PM oluşumunda etkili olması beklenen bir grup olarak CHP tabanı tarafından takip ediliyor.

 

CHP il kongrelerinin tamamlanmasıyla İrade Grubu’nun çalışmalarına hız vereceği; parti içi demokrasinin işlemesi ve CHP tüzüğünün Avrupa standartları seviyesinde daha demokratik bir yapıya kavuşması için girişimlerini sürdüreceği belirtiliyor.

 

İrade Grubu çalışmalarını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda sürdürmeye devam edecek.