iPhone’un Çizilmesi Nasıl Önlenir?

iPhone’un Çizilmesi Nasıl Önlenir?
17 Haziran 2017 16:50

Piyasanın en değerli akıllı telefonlarından biri olan iphone modelleri, kullanıcıları için büyük önem kazanıyor. Yüksek fiyatlarla satın aldığı cihazını uzun süre başına bir şey gelmeden, çizik söz konusu olmadan kullanmak isteyen kişiler, kendilerince önlemler oluşturma yoluna da gidiyor. İphone cihazın çizilmemesi için yapılabilecek çok fazla uygulama olduğunu söylemek mümkün değil.

 

 

Titiz kullanmaya dikkat etmenin yanı sıra mutlaka ekran koruyucu ve kılıf da kullanmak gerekiyor. Kullandığınız cihaza uygun olarak üretilen kılıflar bu konuda yardımcınız olabilir. İphone 6 kullanıyorsanız, cihazınız için en uygun seçenek iPhone 6 kılıfı olacaktır. Başka bir marka ya da model için üretilen kılıflar beklendiğiniz korumayı sağlamadığı gibi kullanışlı bir yapı da sunmaz.

 

1

Hangi Kılıfı Kullanmak Gerekir?

 

Telefon kılıfında öncelik elbette kullanılan cihaz için üretilen kılıflardan yana seçim yapmaktır. Yapısı tam oturan ve cihaza zarar vermeyecek durumda olan kılıflar hem kullanım kolaylığı sağlar hem de cihazı tam anlamıyla koruma altına alabilir. İphone 6 kılıfı seçenekleri içerisinden seçim yaparken cihazı çizmeyecek özellikte kılıfları tercih etmek gerekiyor. Özellikle metal malzemelerin kullanıldığı kılıflar takıp çıkarma işlemi sırasında cihazın çizilmesine neden olur. Sağlıklı bir kullanım söz konusu olmaz. Üstelik cihazın ağırlaşmasına da neden olacağı için onu taşımak bile problem yaratacaktır.

 

2

İphone 6 Kılıfı Fiyatları

 

 

iphone 6 kılıfı fiyatları kılıf özelliklerine göre farklılık gösterir. İnce kristal kılıf bu türde alınabilecek en uygun fiyatlı kılıftır. Ancak kişiye özel baskılı kılıflar söz konusu ise fiyat yükselir. Aynı şekilde ultra koruma sağlayan silver kılıf gibi kılıfların da fiyatları farklıdır. Cihazın tam anlamıyla korunması, darbeler ve düşmeler karşısında hasar almaması isteniyorsa, kitap formunda deri kapaklı kılıflar kullanılabilir. Özel olarak tasarlanan bu kılıflar hem tam koruma sağlar hem de oldukça şık görünümlere sahiplerdir. Kılıflar hakkında detaylı bilgi edinmek ve Mobil Cadde farkıyla satın almak için http://www.mobilcadde.com/kiliflar/apple-iphone-6-kiliflari adresini ziyaret edebilirsiniz. En popüler iphone 6 kılıflarını bu adreste bir arada bulabileceksiniz.