iPhone 7 Plus kılıf

iPhone 7 Plus kılıf
8 Ekim 2018 13:38

Telefonunuzu kılıfla kullanmak büyük avantajdır. iPhone 7 plus kılıf modelleri aşağıda detaylı şekilde verilmiştir.

 

 

 

İphone 7 Plus Kılıf Modelleri

Güvenli şekilde kullanmak istediğiniz iPhone 7 plus için hangi kılıfı alacağınızı mı düşünüyorsunuz? Sunulan en ucuz iPhone 7 plus kılıf modelleri, seçiminizi rahat şekilde yapmanızı sağlıyor. Seçiminizi yaptıktan sonra sunulan hızlı teslimat avantajı ile kısa sürede kılıfı alabilirsiniz. Siparişi verdikten sonra en kısa sürede elinize ulaştırılacaktır.

 

Silikon kılıflar;

Oluşturulan silikon kılıflar iPhone kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen kılıflar arasında. Modeller hem korumayı sağlıyor hem de direkt olarak estetik görünüm sunuyor. İşlevselliği hiçbir şekilde bozmadığından siz de silikon kılıfları iPhone’unuzu korumak için tercih edebilirsiniz.

Çift Taraflı Kılıflar;

Kapaklı olarak da nitelenebilecek olan bu kılıflar iPhone 7 plus kılıf korumasını en iyi şekilde sağlıyor. Aynı zamanda ekranı da koruduğundan cihazınızın hiçbir şekilde zarar görmemesi sağlanıyor. Modelleri inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz.

iPhone 7 Plus Kılıf Renkleri

Almak istediğiniz kılıf rengi hangisi ise onu kolayca bulabileceksiniz. Her model için oluşturulmuş olan çok sayıda kılıf rengi var. Şeffaf almak istemeniz durumunda, o renkte üretilmiş olan kılıflar olduğunu da göreceksiniz. Tek renk olan siyah, kırmızı, mavi kılıflar dışında desenli olan, modelli olan çok sayıda kılıf olduğunu da görebilirsiniz. Zevkinize göre ve kolay kullanım sunacak olan modeller arasından iPhone 7 plus kılıf alabilirsiniz.

Kaynak: Mobilofon