İnter Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri

İnter Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri
14 Ekim 2019 09:54

İnter lojistik firması 1997 yılında kurularak İstanbul ilinde taşımacılık alanında hizmet vermeye başlayan bir firmadır. Firma daha sonra yıllar içinde hizmet çeşitliliğini artırarak taşımacılık sektörünün lideri olmuştur. Yaptıkları kaliteli taşımacılık işleriyle de bu başarısını sürdürmeye devam ediyor.

 

Firmanın Verdiği Hizmetler

 

Firma müşterileri için uzun yıllardır çeşitli alanlarda kaliteli hizmet veriyor.

Firmanın verdiği hizmetlerden bazıları şunlardır;

  • Lojistik hizmetleri
  • Uluslararası taşıma
  • Depolama
  • Yurt içi Taşıma

 

Bu hizmetlerin tamamını firma kaliteli olarak ve müşterilerin haklarını koruyarak gerçekleştiriyor. Taşımacılıkta kullanılan nakliye araçları tüm belgeleri tam bir şekilde deneyimli şoförler tarafından kullanılıyorlar.

 

Uluslararası Taşıma Hizmetleri

 

Firma müşterileri için uluslararası taşıma hizmetleri veriyor. Bu hizmet kapsamında farklı hizmetlerde veriyor. Bu hizmetler arasında uluslararası evden eve nakliyat, zati eşya taşıma, sanat eseri taşıma ve şirket eşyası taşıma gibi hizmetleri veriyor. Bu hizmetler kapsamında yurtdışında hangi ülkeye istenirse istensin yurtdışı evden eve taşıma hizmeti veriyorlar ve eşyalarının sorunsuz bir şekilde taşınmasını sağlıyorlar.

Kişiler isterlerse Almanya’ya eşyalarının taşınması için Almanya ev taşıma hizmetini kullanılabiliyorlar. İngiltere’ye taşınmak isteyenler içinde İngiltere ev taşıma gibi hizmetler veriyorlar. Kişiler bu hizmetten faydalanmak isterlerse yurtdışına ev eşyası taşıma fiyatları hakkında bilgi sahibi olabiliyorlar. Eşya taşıma işlemleri için firma paketli ve sigortalı taşıma yapıyorlar. Kişiler uluslararası ev eşyası taşımaları için isterlerse karayolu, hava yolu ve deniz yolunu tercih ederek eşyalarının taşınmasını sağlayabiliyorlar. Taşıma yolu seçilerek yurtdışı mobilya taşıma ve eşya taşıma hizmetinden yararlanabiliyorlar.

Firma Türkiye’den yurtdışına ev eşyası taşıması yapabildiği gibi yurtdışından Türkiye’ye de ev eşyası taşımacılığı yapabiliyor. Firma aynı zamanda kişiler için sanat eseri taşıma hizmeti de veriyor. Sanat eseri taşıma kapsamında yurtdışında yapılacak sevgiler için sanat eserlerinin zarar görmeden taşınmasını sağlıyorlar. Ayrıca firma tarihi eserlerin çeşitli amaçlarla taşınmasını da gerçekleştirerek kişilere kaliteli hizmetler veriyorlar. Yurtdışı taşımacılığında taşıma öncesinde sözleşme imzalayarak alıcıların haklarını güvence altına alıyorlar.

 

Yurt İçi Nakliyat Hizmetleri

 

Firma ilk kurulduğu andan itibaren şehir içi nakliye hizmeti veriyor. Eşyaların güvenli bir şekilde şehir içinde taşınmasını sağlıyorlar. Müşterilerin talepleri doğrultusunda evlerinin Türkiye’de başka bir şehre sorunsuz taşınmasını gerçekleştiriyorlar. Bu eşyalar firma tarafından sigortalı bir şekilde taşınıyor. Taşıma öncesinde eşya sahipleri ile sözleşme imzalayarak eşyaların güvenli bir şekilde taşınmasını sağlıyorlar.

 

Depolama Hizmetleri

 

Firma depolama alanında da müşterilerine kaliteli hizmet veriyor. Firma depolama alanında eşya depolama, arşiv depolama, ev eşyası depolama ve ofis eşyası depolama gibi çeşitli hizmetler veriyorlar. Taşınması gereken eşyalar taşınma zamanına kadar güvenlikli depolarda saklanıyorlar.

Bu hizmet sadece taşınma amacıyla değil aynı zamanda mevsimlik çalışan kişilerin eşyalarının mevsim geçene kadar uygun kira bedelleri ile depolarda tutulmasını sağlıyorlar. Depolarda tutulan bu eşyalar paketlenerek zarar görmemeleri sağlanıyor. Arşiv depolaması hizmeti ile şirketlerin bünyelerinde bulunan belge ve dokümanların güvenli depolarda tutularak yer kaplamalarının önüne geçiyorlar. Bu hizmeti alan kişiler istedikleri zamanda arşivlere ulaşarak kullanabiliyorlar.

 

Lojistik Hizmetleri

 

Firma uluslararası taşıma, şehir içi taşıma ve depolama hizmetlerinin yanı sıra çeşidi lojistik hizmetleri de veriyor. Firma lojistik hizmetleri kapsamında dış ticaret, denizyolu taşımacılığı, hava yolu taşımacılığı ve gümrükleme gibi hizmetler veriyorlar. Gümrükleme kapsamında yurtdışına gönderilen ya da yurtdışından gelen eşyaların zamanında gümrükten geçirilmesini sağlayarak işlemlerin sorunsuz bir şekilde halledilmesini sağlıyorlar.

Firma eşyalarının hava yolu aracılığıyla taşınmasını talep eden müşterileri için eşyalarının hızlı bir şekilde istedikleri ülkeye taşınmasını sağlıyorlar. Bu yöntemi seçtiklerinde eşyalar normalden daha hızlı bir şekilde gitmesi gereken yere ulaştırılıyor. Firma deniz yolu taşımacılığı hizmetini de eşyalarının deniz yolu ile taşınmasını isteyenler için veriyor. Firma tüm bu hizmetleri kalitesinden ödün vermeden gerçekleştiriyor.