instagram Üzerinde Popüler Olun

instagram Üzerinde Popüler Olun
30 Temmuz 2018 11:24

Teknolojinin eski yıllara göre ucuzlamış olması, herkesin elinde akıllı telefonu, evinde tableti, masaüstünde bilgisayarı vardır. Herkesin durumuna bire interneti rahatça kullanabileceği bir ortamı bulunmaktadır. Taşıması kolay akıllı telefonlar herkesin elinde olduğundan sosyal medya ağları daha fazla kullanılmaktadır. 7 yaşındaki bir çocuk da 77 yaşındaki yaşlı amca da sosyal medya kullanmaktadır. Farklı isteklere farklı cevaplar veren uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalarda insanlar takipçi sayısına dikkat etmektedir. İnstagram takipçi sayısı bireyler için önemlidir fakat kurumsal hesaplar için çok daha önemlidir. Bir ürünün, bir maddenin tanıtılması ve daha çok kişiye ulaşabilmesi için sayı önemlidir. Takipçi sayısını normal yollarla artırmak için uzun zaman beklemek gerekir ki ticaretle uğraşanlar için bu zaman kaybı anlamına gelmektedir.

 

Takipçin Çok Demek Ki Çok Seviliyorum

 

İnstagram kullanıcıları arasında takipçisi çok olanın çok sevildiği anlamı çıkarılmaktadır. Aslında bu çok doğru olmasa da sayının çok olması insanlarda psikolojik bir mutluluk meydana getirdiği doğrudur. Sayısının artmasını beklemek isteyenler için instagram takipçi satın al  uygulamaları bulunmaktadır. Aylık belli bir miktar ödenerek alınan paketler takipçi sayısını artırmaktadır. Belli sayılara göre çeşitlendirilmiş paketlerin sayısı binden başlayıp 10 bine kadar çıkmaktadır. Bin ile 4 bin arasındaki paketlerde hediye takipçi verilmeyip beş binde 1250, altı binde 1500, yedi binde 1750, sekiz binde 2000, dokuz binde 2250 ve on binde de 1500 hediye takipçi verilmektedir.  Paketlerde yüzde 80 veya 90 Türk, yüzde 10 veya 20 de yabancı instagram takipçi satın alınmaktadır.

 

Beğeni ile Beğenilme

 

Sosyal ağlar üzerinde yapılan araştırmalar, insanların hesaplarında yayınladıkları fotoğrafların beğenilmesini çok ciddiye aldıklarını göstermiştir. İnstagram beğeni satın al uygulaması araştırmaların sonuçlarından yola çıkarak üretilmiştir. Beğeniler takipçi sayısı satın alınan uygulamalardaki gibi aylık paketler halinde satılmaktadır. Bu paketler:

 

  • Yüzde yüz güvenlidir
  • Beğenilerin hepsi gerçek, aktif ve organiktir
  • Her fotoğraf için geçerlidir
  •  Paketlerdeki beğeni sayısı 100 ile 5000 arasındadır ve beğeni sayısı arttıkça paketin fiyatı da artmaktadır
  • Bütün beğeniler Türk ve aktiftir
  • Paket 30 gün boyunca geçerlidir
  • Alındığı anda aktif hale gelir
  • Şifre gerektirmeden kullanılabilir
  • Haftanın 7 günü ve günün 24 saati desteklidir

Takipçi ve beğeni satın alma uygulamasının anlaşılır olmaması yani doğal olması önemlidir. https://www.takipcial.com.tr  sitemiz tamamen doğal takipçi ve beğeni imkanlarınıinstagram hesap sahiplerine sunmaktadır.