İnstagram Türk takipçi satın al

İnstagram Türk takipçi satın al
28 Ağustos 2017 17:37

Ticaretin şekli her gün değişiyor.

 

 

 

Asırlar öncesine baktığımızda ticaret sadece halka açık pazar yerinde oluyorken günümüzde her ürünün dükanı ayrı oluyor. Ticaretin şekli değişiyor değişmeye de devam edecek. İnternetin ve akıllı telefonların yaygınlaşması ile ticaret artık cep telefonları üzerinden yapılıyor. 2000’li yılların başında bir websitesi üzerinden ürün satmak insanlara ilginç geliyorken şimdilerde aradığımız her ürünü internette bulabiliyoruz. Büyük holdingler bile e ticaret sitesi yatırımı yapıyorlar. Artık websitesi üzerinden ticaret yapmak normal bir hale geldi. Son yıllarda ise sosyal medyanın popülerleşmesi ile ticaret ve markalaşma bu mecralara kaydı. En popüler ve etkileşimi en yüksek olan İnstagram ise satış yapabilen binlerce hesap türedi. Bazı fenomen hesaplar akıl almaz reklam ücretleri almaya başladı. Ünlüler kendilerine ek gelir kaynağı yarattı. İnstagram da reklam gelirleri takipçi sayısı ile doğru orantılıdır. İnstagram türk takipçi satın al sende reklam gelirlerini arttır.

Çoğu insan sosyal medya reklamcılığının boyutlarının farkında bile değildir. Herkesin bildiği fenomen hesaplar nasıl para kazanıyorlar? İsim vermeden bir örnek verelim. Fenomen hesaplardan bir tanesi takipçi sayısı bir milyonun üzerindedir. Aldığı reklam ücretleri ile 14 kişilik bir ekip oluşturmuş hepsine çok yüksek maaşlar verebiliyor. İstanbul da lüks bir site de çalışanlarına ev tutabilmiş. Kendi hesabı sayesinde kendi oluşturduğu ticaret sayfalarının reklamını yaparak ticaret yamaya başladı. Hem başkalarından reklam alıyor hem de kendi reklamını yapıyor. Acun Ilıcalı gibi ünlü isimler bile reklam almak için bahsettiğimiz fenomen hesap ile iletişime geçiyor. Hem de bu işi yapan kişilerin yaşları da genelde 25 yaşından küçüktür.

İnstagram hesabınızı daha hızlı yükseltmek için sadece kaliteli içerikler üretmek yetmeyebilir. Tanınırlılığınızın daha hızlı artması için gerçek instagram takipçi almak gerekir. Piyasa da bu hizmeti veren ender firmalar biri https://www.instagramtab.com . Bu firma yazılım kullanmadan sosyal medya ekibiyle takipçi hizmeti veriyor. Tüm takipçileri gerçek ve kendi cihazlarından takip yapıyorlar. Belli bir süreç içerisinde takipçiler geliyor. Takipçiler gerçek olduğu için paylaşımlarınıza etkileşimde bulunacaktır. Diğer bir özellikte takipçiler kendi istekleri ile takip yaptıkları için kalıcı olarak takipçiniz oluyorlar. instagram takipçi satın al