Instagram Takipçisi Almanın Kolay Yolu

Instagram Takipçisi Almanın Kolay Yolu
18 Aralık 2020 09:02

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Instagram popülerliğini her gün arttırmaya devam ediyor. Neredeyse herkesin bir Instagram hesabı mevcut, gün içinde yapılanları paylaşmayı ve insanların beğenisine sunmayı seviyoruz. Ne kadar çok takipçi sayınız olursa paylaşımlarımızı o kadar fazla insan görür. Ne kadar fazla insan görürse paylaşımlar o kadar çok beğeni alır.

Takipçi Sayısı Popülerliği Arttırır

Instagram hesabında paylaşım yapıp beğeni toplamaya çalıştığı için çok fazla takipçi sayısına sahip olanlar bir adım öndedir. Sosyal medya hesaplarında takipçi sayısının fazla olması kişiye verilen önemi gösterir. Takipçi sayısına göre kişi ya da markaların popülerliği artar. Bundan dolayı kişiler ya da markalar takipçi satın alarak sayılarını arttırmak isterler. Sizde hesabınızda daha fazla beğeni almak istiyorsanız o halde yapmanız gereken takipcim.com.tr’ ziyaret ederek takipçi satın al fırsatını değerlendirmektir.

Takipçi Sayısını Arttırmanın Yolları

Peki, İnstagram ‘da takipçi sayısını arttırmak için neler yapılabilir?

  •  Başka kullanıcılar ile iletişim kurulmalı
  •  Çalışma ortamının ya da çalışanların fotoğrafları paylaşılmalı
  •  Etkinliklerin ya da ürünlerin başka yerde olmayan paylaşımları yapılmalı
  •  Grafikler paylaşılmalı
  •  Kolaj oluşturulmalı
  •  Hashtag eklenmeli
  •  Instagram hesabı Facebook’ta paylaşılmalı
  •  Instagram profili her zaman güncel olmalı
  •  Web sitesinden Instagram hesabına trafik oluşturulmalı
  •  Paylaşımlara ilgi çeken fotoğraflar paylaşılmalıdır.

Network Yapılmalı

Fotoğrafların çok iyi kalitede olması takipçilerin dikkatini çekecek paylaşımlar yapılması instagram takipçilerini arttırmak için önemlidir. Network yapılması kullanıcıların doğal olarak hesabı takip etmesini sağlayacaktır. Instagram’da takipçi kazanmanın yolu tanımaya bağlıdır, instagram takipçi satın al avantajlı bir çözüm olabilir farklı toplantı ve etkinliklere katılarak sosyal çevreyi genişleterek organik takipçiler elde etmek de önemlidir. İnsanlar firmaların çalışma ortamlarını Her zaman merak eder işlerin nasıl ilerlediğini görmek ister şirket içerisindeki koşuşturmalar etkinlikler takipçiler tarafından paylaşılır.

İnsanların Merak Duygusu Cezbedilmeli

Instagram takipçi sayısını arttırmak için çalışanların mutlu fotoğraflarını paylaşmak daha çok insan tarafından takip edilmeyi sağlar. Çalışanların paylaşımlarını yapmanın yanı sıra orada yapılmalıdır. Bir etkinlik olabilir Bir ürünün tanıtımı olabilir bunun için görsellerin ön plana çıkarılması Instagram kullanıcılarının özel olarak paylaşılması gerekir. Bu tür paylaşımlar insanların merak duygusunun cezbeder ve doğal olarak takipçi sayınız kendiliğinden artar. Bazı durumlarda karikatür ya da grafik paylaşımı da takipçi sayısının artmasını sağlar. Instagram’da bir kolaj oluşturulması söz konusu değil ancak Instagram dışında birçok kolaj uygulaması var, bunları kullanarak dikkat çeken görseller paylaşmalıdır. Farklı ama alakalı paylaşımları bir araya getirerek kolaj yapmak ve paylaşmak çok daha fazla içerik paylaşımı sağlar ama önemli olan hesap ile alakalı kolajlar yapmaktır. İlgili hashtag oluşturma paylaşımları da çok daha fazla sayıda insana ulaşmayı sağlar. Diğer sosyal medya platformlarında paylaşılan hashtagların Instagram’da kullanılması oradaki takipçilerin de Instagram hesabını takip etmesini destekler. Paylaşılan her fotoğrafa ilgili ve sık kullanılan hashtag mutlaka eklenmeli. Ama hesapla alakalı bir hashtag kullanılması önemlidir aksi halde ama çoğu ya da markanın zayıf olduğunu imajını sergiler.

Düzenli Paylaşımlar Yapılmalı

Facebook Instagram’ı satın aldı bu yüzden her iki platform birbiriyle etkileşim halindedir. Dolayısıyla Facebook sayfasına Instagram hesabı eklenebilir paylaşımlar Facebook’ta da yapılabilir. Yapılan paylaşımlar kadar önemli olan profildir. Etkili bir profil yazısı kim olduğunuzdan ziyade nelerden hoşlandığınızı ve ilgi alanlarınızı paylaşmanızı sağlar. İlgi çeken bir web siteye sahipseniz sosyal medya profilleri için ikon eklemelisiniz, blog’a Instagram’da fotoğraf ve video ekleyerek web sitesine ziyaretçi çekilebilir. Tamamı ile sanal bir görsellik üzerine kurulan Instagram’da ilgisini devam ettirebilmek için düzenli paylaşımlar yapılmalıdır.

Takipçi Sayısı Hesabın İlk Göze Çarpan Yeridir

İlgi çeken fotoğraflar oluşturan olarak paylaşılmalıdır. Instagram kullanıcısı herhangi bir profile girdiğinde ilk olarak takipçi sayısına bakar. Takipçi sayısı hesabın ilk göze çarpan yeridir. Bu yüzden Instagram hesapları belli bir takipçi sayısına ulaşılmalıdır. Takipçi sayısının artışı otomatik olarak gönderilerdeki beğeni artışına bağlıdır bunun için takipcim. Com.tr’nin İnstagram beğeni satın al seçeneklerinden yararlanmak gerekir. İster kişisel profil olsun isterse işletme profili Instagram hesabının takipçi sayısının artması önemlidir. Unutulmaması gereken Instagram takipçi kitlesinin paylaşımların ve hikayeleri görüntüleyen kitlenin en büyük yüzdesini oluşturduğu kesim olduğudur.