İnsanlara ulaşmanın en kolay yolu!

İnsanlara ulaşmanın en kolay yolu!
21 Şubat 2019 15:32

Şirketinizin tanıtımını yapmak, kampanyalarınızı duyurmak ya da müşterilerinizin özel günlerini takip edip kutlamak her zaman kolay olmuyor farkındayız.

 

 

Günümüzde akılda kalan reklamlar aslında oldukça az ama ya reklamlar hem aklınızda hem de cebinizde kalırsa?  İşte Toplu SMS tam da burada devreye giriyor. İnsanlara ulaşmanın en ucuz ve en kolay yolu olan toplu SMS günümüzde en çok tercih edilen yöntemlerden biri. Büyük küçük demeden tüm işletmeler Toplu SMS hizmeti alarak birçok müşteri kazanıyor. Ancak son zamanlarda birçok yasal uygulamanın getirildiği toplu SMS hizmetini nereden alacağız? BTK onaylı STH firması olması dikkat etmeniz gereken en önemli husustur. Daha sonrasında verdiği hizmetine ve maliyetine bakılması gerekir. Ne yazık ki birçok firma BTK lisansı olmadığı için kapatılmış ve müşterilerini mağdur etmiştir.

r22

 

Bizim dikkatimizi çeken hizmetiyle ve kalitesiyle Toplu SMS’te 3 büyük operatörle ara bağlantısı olan ve çözüm ortaklığı yapan Şahin Haberleşme firması oldu. Fiyatlarının uygunluğu, müşteri memnuniyetine verilen önemiyle 81 ile ulaşan firmaya sizde buradan kolayca ulaşabilirsiniz.