İnşaat temizliğine yeni nesil teknolojik yaklaşım

İnşaat temizliğine yeni nesil teknolojik yaklaşım
8 Haziran 2019 14:17

İnşaat Sonrası Temizlik hayli zor ve profesyonellik isteyen aynı zamanda da doğru malzeme kullanımı ve tecrübeli personeller ile zorluk seviyesi oldukça düşürülebilecek bir iştir.

 

 

Ankara Doğa Temizlik 7 Yılı aşkın süredir inşaat temizliği alanında gösterdiği doğru faaliyetler ve teknoloji takibi ile sektörde Ankara’nın en önde gelen Temizlik firması olmayı başarmıştır.
Ankara Doğa Temizlik gerek kurumsal bazda ve gerekse bireysel anlamda bugüne dek üstlenmiş olduğu 100’ün üzerinde işi zamanında ve layıkı ile teslim etmiş olup, bu bağlamda edinmiş olduğu referanslar ile onur duyma aşamasında olan bir Temizlik Şirketi olmayı başarmıştır. Kullanılan en son teknoloji yapısı ekipmanlar ve bununla birlikte inşaat temizliği alanında özel olarak yetiştirilmiş bay ve bayan temizlik personelleri ile Ankara Doğa Temizlik, tüm semtlerde iş planlaması aşamasından başlayıp, teslimat sonrası hizmet aşamalarına kadar gerekli ciddiyet ve dakiklik ile “Güleryüzlü Müşteri” ilkesini daime ön planda tutmaktadır.
İnşaat ve tadilat sonrası temizlik işinde en fazla önemsenmesi gereken noktanın doğru kimyasal malzeme kullanımı olduğunu herkes bilir, ayrıca tadilat ve inşaat sonrası oluşmuş olan moloz kalıntıları, kapı ve pencere kenarları gibi hassas noktalarda oluşması muhtemel boya damlacıkları ve kalıntıları, parkelere ve fayans zemine yapışmış ve çıkarılması oldukça güç olan beton ve alçı artıkları gibi incelik ve ustalık isteyen işlerde ise doğru kimyasalların yanısıra en doğru ekipmanlar ve makinalar kullanılmalıdır. Aksi taktirde hem zamandan kaybedilecek, hem de maliyet tablosunun artması ve istenilen sonuca ulaşılamaması gibi istenmeyen sonuçlar ortaya çıkacaktır. Bun sayılanların tamımından kaçmak ise ancak Doğa Temizlik gibi profesyonel temizlik firmaları ile çalışarak mümkün olabilmektedir.