İngiltere’de Eğitim

İngiltere’de Eğitim
28 Ağustos 2019 13:48

İngiltere’de yabancı dil eğitimi ya da üniversite eğitimi ülkemizdeki birçok gencin en büyük hayalidir. İngiltere dil eğitimi alabilmek için stundentportal.international sitesi üzerinden yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmeti veren firma ile görüşebilirsiniz. Firma İngiltere’de bulunan dil okullarında, farklı dil kursları eğitimleri için ülkemizde danışmanlık hizmeti veriyorlar. Dil okullarının ayarlanması, alınacak olan kursun seçimi ve vize işlemleri, konaklama hizmetleri gibi tüm işlemler için yurtdışı eğitim danışmanlığı firmasından destek alabiliyorsunuz. Firmanın hizmetleri sayesinde İngilizceyi daha iyi öğrenebilirsiniz.

 

 

Dil Okulları

 

İngiltere dil okulları dünyanın tüm ülkelerindeki en iyi dil okulları olarak bilinmektedir. Dünya genelinde kazandıkları ün sayesinde, her yıl dünyanın çok farklı ülkelerinden milyona yakın öğrenci gelerek bu okullarda dil eğitimi alıyorlar. Ülkemizden gitmek isteyen öğrenciler tüm işlemleri için stundertportal.international internet sitesinin hizmetlerinden faydalanarak seçim yapabiliyorlar. İngiltere Üniversitelerinde eğitim almak, dil okullarında, genel ya da mesleki İngilizce dil eğitimi almak için ülkemizde birden fazla ofisi ile geniş kapsamlı danışmanlık hizmeti veriyorlar.

 

Dil Kursları

 

İngiltere dil kursu konunda dünyanın en iyisi ve çok sayıda dil okulu bulunan bir yerdir. İngilizcenin en iyi öğrenildiği yer olduğu için dil okulları, dünyanın farklı ülkelerinden yoğun ilgi görmektedir. Türk öğrenciler, genel İngilizce, mesleki İngilizce kurslarının yanı sıra akademik İngilizce olan TOEFL ve IELTS kurslarını da alabiliyorlar. Her kurs sonrası verilen sertifikalar dünyanın her ülkesinde geçerli olmaktadır. Dil kursu seçmek, İngiltere’de konaklama, bütçenize göre kurs seçimi, vize işlemleri için başvurular gibi birçok işlem için firmanın danışmanlık hizmetlerinden faydalanabiliyorsunuz.

 

Hizmet Ağı

 

studentportal.international linki üzerinden erişim yaptığınızda yurtdışı eğitim danışmanlığı hizmetleri için Türkiye’de merkez ve temsilci ofisleri bulunmaktadır. Merkez ofis İstanbul’da, temsilci ofisler ise Ankara, İzmir, Gaziantep şehirlerinde bulunuyor. Profesyonel danışmanlık hizmetleri sayesinde her yıl ülkemizden binlerce gencin dil eğitimi için İngiltere’ye daha rahat gitmesini ve en iyi okullarda eğitim almalarını sağlıyorlar. İngiltere’de bulunan dil okulları ile birebir iletişim halinde olan firma, yıllık kontenjan sayısına göre okullara yönlendirme yapıyorlar. Kişileri İngilizce seviyeleri ve dil öğrenme amaçlarına göre dil okulu ve dil kursu seçimi yapılmasını sağlıyorlar.

 

İngiltere’ye Gidiş İşlemleri

 

İngiltere ülkemizden gelene olan herkesten vize istemektedir. Dil eğitimi için İngiltere’yi tercih edenler, tüm işlemleri için danışmanlık hizmeti veren firmalardan destek almalıdır. Stundertportal.international web sitesini kullanan yurtdışı eğitim danışmanlığı firması İngiltere’ye gitmek isteyenlerin hangi vize için başvuruda bulunacaklarını belirliyor ve zaman kaybetmeden doğru başvuru yapmalarını sağlıyor. Dil eğitimi için farklı vize türleri vardır. En kısa süreli vize 6 ay için verilir. Genel İngilizce kursu için İngiltere öğrenci ziyaretçi vize başvurusu yapılmalıdır. Mesleki İngilizce dil kursu için en fazla 11 aya kadar vize veriliyor. Bu vize uzatılmış öğrenci ziyaretçi vizesi türüdür.

 

İngiltere’de dil ve üniversite eğitimi için : https://studentportal.international/ingiltere/ingilterede-universite-egitimi#ioa