İndirim var fotoğraf yok

İndirim var fotoğraf yok
31 Mart 2015 07:09

Lacoste, Gant, Swatch, Burberry gibi ürünlerin yarı fiyatına satışlarının yapıldığı Güneşli’deki Occasion, müşteri akınına uğruyor. İndirim günlerinde fotoğraf çekmekse ‘yasak’.

 

Eren Perakende’nin temsilciliğini yaptığı Lacoste, Gant, Swatch, Nautica, Burberry başta olmak üzere ayakkabıdan giyime birçok farklı ürün grubunun seri sonu satışlarının yapıldığı Occasion alışveriş severlerin akınına uğruyor. Geçen hafta içinde Güneşli’de 212 AVM’nin karşısında yeni binasında tüketicilerle buluşan Eren Holding indirim günleri Occasion’da birbirinden ünlü markaların ürünleri yarı fiyatına satılıyor.

 

Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl Güneşli’deki indirim binasını büyüten Occasion’a pazar günü haber amaçlı gitmeme rağmen önceden izin almadımım için içeride fotoğraf çekimi yapmanın yasak olduğunu söylediler. Bu yasak yetmezmiş gibi içeriden hangi ürünlerin daha çok satıldığı, günde kaç kişinin ziyaret etitği bilgilerini de yetkililerden almak mümkün olmadı. Tüm bunları yapmak için Eren Holding Perakende yetkililerinden izin almam gerektiğini söylediler. Mağaza müdürünün yönlendirmeleriyle birkaç kişiye ulaşmama rağmen bir çözüm bulamayınca ben de normal bir müşteri gibi Occasion’u gezmeye başladım. Ama arkamda tedbir amaçlı olacak ki görevlilerden biri takip etti. Fotoğraf makinası yerine ancak cep telefonuyla içerideki yoğunluğu çekme fırsatı bulabildim. Özellikle pazar günü olması nedeniyle yüzlerce kişi Occasion’a akın ederken içeride en fazla ilgi gören ürün ise ayakkabı oldu.

 

Ayakkabılar 50 liradan başlıyor

 

Occasion başlamadan önce sadık müşteriler cep mesajıyla bilgilendiriliyor. İndirim günlerinde Lacoste kadın ayakkabıları 50 liradan başlarken, kadın tişörtler, 58, pantolanlar 89 ve gömlerkler de ortalama 99 TL. Erkek gömlekleri 109 liradan başlarken Burberry’de sezonunda 850 TL olan kadın elbisesi Occasion kapsamında 449 liraya düştü. 6 Nisan’a kadar açık olan Occasion’u ziyaret saatleri 09.00’da başlıyor saat 18.00’de ise kapanıyor. Ziyaret günlerine özel bazı markaların ürnlerinde kasadan ekstra yüzde 10 seçenekleri de var. Ayrıca Occasion’da sezon ürünleri de var.

 

Kaynak: Şehriban Kıraç/Cumhuriyet